Zvezde otkrivaju SVE osobine, želje i tajne: OVI horoskopski znaci su jedan drugome najbolji prijatelji

Zvezde otkrivaju SVE osobine, želje i tajne: OVI horoskopski znaci su jedan drugome najbolji prijatelji

18 Decembra, 2017 Off By nika

Kao i mnogo puta do sada, horoskop nam daje naznake ili odgovor koje su to osobe u našim životima sa kojima smo kompatibilni i savršeno se slažemo. Takođe, ponekad, odgovor leži horoskopskom znaku te osobe.

Ovan

Ovnovi su predodređeni za avanturu! Njihov pozitivan životni stav i dominantna ličnost prosto šire jednu auru samopuzdanja. Međutim, ponekad ta energija i želja za postizanjem cilja može da reflektuje manjak strpljenja i impulsivnost. Tada uskaču njihovi najbolji prijatelji- Vage! Osobe rođene u znaku Vage povratiće Ovnove u balans.

Bik

Bikovi su uporni i ne vole da pokazuju mnogo svoje emocije. Njihova snaga i darežljivost su za divljenje, ali tvrdoglavost izazvana ljubomorom im može izazvati probleme i neprijatnosti. Zato su njihovi najbolji prijatelji obično Ribe jer je njihova podrška uvek tu, čak i kada se možda ponašaju pomalo iracionalno.

Blizanci

Osobe rođene krajem maja meseca poznate su po svojoj duhovitosti, druželjubivosti, ali i intelektu koji svaki put iznova očara publiku. Njihova živahnost im omogućava da se snađu u svakoj situaciji. Najbolji prijatelj Blizancima je Vodolija, upravo zbog identične energične prirode, vedrog duha i uživanja u malim stvarima.

Rak

Neko ko najbolje razume introvertnu prirodu i želju za samoćom jednog Raka je Strelac. Rakovi svojom najvećom vrlinom smatraju svoju ljubav i posvećenost ka najbližima zbog čega nekada mogu da preteraju sa pažnjom i zaštitom. Osobe rođene u znaku Strelca pomoći će Raku da izađe iz melanholije i podstaći će ga da isproba nove stvari.

 

…nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3