ZVEZDE OTKRIVAJU: Neko vas voli a ne sme to da prizna – SAZNAJTE ko vas GLEDA KRADOM,uzdiše TIHO ali NE SME da vam PRIDJE!!

ZVEZDE OTKRIVAJU: Neko vas voli a ne sme to da prizna – SAZNAJTE ko vas GLEDA KRADOM,uzdiše TIHO ali NE SME da vam PRIDJE!!

1 Septembra, 2017 Off By nika

Ko je to potajno zaljubljen u vas, a vi o tome nemate pojma? Gleda vas kradom, uzdiše tiho, ali nema hrabrosti da vam priđe? Možda vam planete otkriju slatku malu tajnu…

OVAN

Toga uopšte niste svesni, ali jedan od vaših prijatelja na Fejsbuku je opsednut vama. Vrlo retko komunicirate sa njim/njom na internetu, a uopšte se ne poznajete u stvarnom životu. Ipak, ta osoba redovno proverava vaš profil i mašta o vama.

 

BIK

Jedan od vaših najbližih prijatelja je beskrajno zaljubljen u vas. Voli vas, ima puno poverenje u vas i poverava vam baš sve. Dobro razmislite, postoji realna šansa da budete sjajan par, ali morate da pokažete inicijativu, jer se ta osoba plaši da će vas izgubiti ako vam prizna svoja osećanja.

 

BLIZANCI

Konobar/konobarica u kafiću u kojem ste redovan gost je očajnički zaljubljen/a u vas i jedva čeka da se pojavite i popijete kafu u njegovoj blizini.

 

RAK

Vaš bivši partner i dalje pati za vama. Iako vam je veza propala, on i dalje smatra da ste najbolja osoba koja je ušla u njegov život.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4