Znakovi UPOZORENJA da će vas partner prevariti!

Znakovi UPOZORENJA da će vas partner prevariti!

22 Aprila, 2018 Off By nika

Savetnik za parove dr Ejmi Ajversen otkrila je šest znakova koji ukazuju da će vas partner prevariti.

“Bez obzira na to koliko čvrsto verujete u vašu vezu, veoma je izvesno da će doći dan kada će vaš partner biti u iskušenju. Neverstvo može da bude veoma bolno, a tako često ne vidimo znakove koji ukazuju da će do toga doći. Iako ne možemo uvek da budemo sasvim iskreni prema sebi, naša intuicija je prilično dobra. Instinktivno znamo kada se nešto dešava. Imamo šesto čulo kojem bi trebalo da verujemo”, kaže Ajversenova.

Ona ističe da je svaka veza drugačija, ali postoji nekoliko indikatora koji prethode neverstvu, ma kakva veza bila.

“Ako ste pametni i dobro informisani, možda ćete moći da ‘ulovite’ aferu pre nego što počne. Postavite sebi ovih šest pitanja i utvrdite imate li razloga za brigu”.

 

1. Šta vam poručuje način na koji je odgajanOsobe koje dolaze iz rasturenih porodica u kojima postoji istorija neverstva skloniji su tome da se ponašaju prema tom obrascu.

Nestabilno detinjstvo ili nesigurnost mogu da utiču na to u odraslom dobru “skrenu s puta”.

Sa druge strane, Ajversen kaže previše formalno vaspitana osoba u odraslom dobu može da pokaže veću želju za seksualnim istraživanjem i da na neki način, sa zakašnjenjem, iskaže bunt.

Međutim, ništa od ovoga samo po sebi ne znači ništa, a tek kombinaciji sa drugim indikatorima postaju “sumnjiviji”.

 

2. Šta vam govori njegovo prethodno ponašanjeDa li je vaš partner ranije imao afere? Postoji li istorija tokom veze sa vama, u kojoj je on slao nekome seksi poruke, preterano gledao filmove za odrasle, flertovao sa drugima…? Da li ima istoriju ponašanja koje upućuje na seksualnu zavisnost?

Sve to može da bude indikator predispozicija za neverstvo. Još jedan „trag“ mogao bi se naći među ljudima u njegovoj okolini – da li ima prijatelje ili članove porodice koji varaju svoje partnere?

Partnerove reakcije na neverstvo ljudi koji su mu bliski pokazaže vam koja je njegova moralna granica.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3