Zloća ili dobrica : Škorpija je mešavina ose, pauka i noćne more, Bik – vrh ljubaznosti,Ovan eksplodira ako se isprovocira

Zloća ili dobrica : Škorpija je mešavina ose, pauka i noćne more, Bik – vrh ljubaznosti,Ovan eksplodira ako se isprovocira

12 Januara, 2018 Off By nika

U brojnim smo prilikama otkrili karakterne značajne osobine svakog znaka zodijaka. U većini slučajeva to su vrline koje definišu našu ličnost, naše snage, kako na poslu, tako i u odnosima s našim voljenima.

 

Međutim, teško je to priznati, mi smo ljudska bića i imamo i negativne strane. Vrjedno ih je znati kako bi shvatili na kojem se području trebamo poboljšati i što ne bi trebali činiti u odnosima s drugim ljudima.

 Zato vam danas predstavljamo najmračniju stranu svakog znaka zodijaka.

Ovan

Ovan jednostavno eksplodira ako se isprovocira. Ako se oseti ugroženim, pretiće svom neprijatelju, ali na sreću, rijetko reaguje na njihove pretnje, piše Conscious reminder. To je metoda zastrašivanja onoga ko ga razljuti.

Može naneti nesvesno puno štete, u svakom slučaju nije neko koga želite imati za neprijatelja. Ima dobru dušu i nikada ne napada bez razloga.

 

Bik

Bik je jedan od najljubaznijih znakova. Moraćete se jako truditi da ga izazovete. Čak i kad je izazvan, neće vas želeti povrediti. Bik će vas naučiti lekciju ili dve, posredno, bez da neto zna. Kako?

To ne možemo reći jer je njegova bol velika i sve zavisi o situaciji u kojoj se nalazite. Međutim, na primer, ako se vaša nova stolica slomila kad ste seli na nju jer nema vijak, vjerojatno je to delo besnog Bika.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4