ZLATNA RIBICA ISPUNJAVA ŽELJE: Pomislite želju, izaberite jednu zlatnu ribicu i saznajte kada će se vaša najveća želja ostvariti!

ZLATNA RIBICA ISPUNJAVA ŽELJE: Pomislite želju, izaberite jednu zlatnu ribicu i saznajte kada će se vaša najveća želja ostvariti!

21 Aprila, 2019 Off By nika

Vekovima su zlatne ribice intrigirale i inspirisale, a zbog njihove fizičke lepote nazivali su ih živi dragulji i cveće koje pliva. Takođe, one imaju bogato simboličko značenje, posebno u azijskim kulturama, gde se prikazuju u umetnosti, na amblemima, figurama, a žive i u akvarijumima u enterijeru ili eksterijeru doma.

 

Pošto simbolišu sreću i povoljne okolnosti, veruje se da mogu pomoći u usmeravanju pozitivne energije Vama i Vašoj porodici.U starom Egiptu su verovali da zlatne ribice u kući znače posebnu sreću za celu porodicu.
Stari Grci su verovali da donose sreću u braku. U drevnim istočnim i orijentalnim tradicijama zlatna ribica simboliše zmaja.

Ne postoji čovek koji nema neku neostvarenu želju, a upravo zlatna ribica može da ostvari sve naše želje.
Zato izaberite jednu ribicu i saznajte kada će se vaša najveća želja ostvariti.

ZLATNA RIBICA 1

Vi ste osoba koja zaista ima strpljenje za mnogo toga. Jednostavno znate da sačekate, kako bi na kraju dobili ono što zaista zaslužujete i što silno želite. Međutim, nije vam lako da čekate ostvarenje vaše najveće želje i smatrate da to predugo čekate.

Možemo vam reći da ne morate još dugo čekati i da će se ona ispuniti. Naime, vaša najveća želja će se ostvariti već na samom početku meseca februara. Upravo tada će vas sreća pogledati i tada će vam se ostvariti nešto do čega vam je mnogo stalo. Sigurni smo da je vaša želja vezana za ljubav i možemo vam reći da vam uskoro dolaze dani puni ljubavi.

ZLATNA RIBICA 2

Vi ste veoma skromna osoba i vi nemate previše želja. Vama nije potrebno previše za sreću, ali vi već odavno želite da vam se ostvari jedna želja više od svega. Možda vam se čini da nikada nećete dočekati ostvarenje te želje, ali ono što ne shvatate jeste da se vaša želja već počela polako ostvarivati, samo što vi to još ne primećujete.Uskoro ćete shvatiti da vam se ta želja ostvarila.

…NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3