ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: saznajte ko će napokon ući u vezu, ko raskinuti, a kome će ovo biti najgora godina ikada!

ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: saznajte ko će napokon ući u vezu, ko raskinuti, a kome će ovo biti najgora godina ikada!

28 Oktobra, 2017 Off By nika

Čini nam se da je ova 2017. godina tek počela, a već smo na pragu 2018.

Ostalo nam je nešto više od dva meseca do kraja godine, a zima nam se polako primakla. Možda nam dva meseca deluje kao kratak period, ali svašta se tu može desiti što naš život može da promeni. Evo šta nam zvezde poručuju da nas čeka do kraja godine.

 

OVAN

Jedna polovina vašeg srca želi da pusti osobu koju volite da ode, druga polovina vas ne sluša. Kada pogledate koliko dugo trčite u krug, postanete isfrustrirani na sebe. Vaše srce želi jedno, a glava vam priča nešto drugo. Ne treba niko da vam kaže da je pustite da ode, jer ćete sami postati svesni toga. Znate šta zaslužujete, a to nije neko ko vas zavlači.

BIK

Možda ste malo zbunjeni u poslednje vreme. Ne znate da li ste na pravom putu, a ok je da budete malo nesigurni. Ne dozvolite da vas strah od poraza navede da odustanete, jer najteži put nekada vodi do onih pravih stvari. Možda vam sledećih četiri meseca ne budu laki, ali nagrada koja vas čeka na kraju je vredna da izdržite.

BLIZANCI

Vaš put je trnovit skoro cele godine. Karijera se menja, veze se menjaju, životne promene su vas uplašile… Sve ovo će vam se isplatiti, možda kroz vezu koja vas očekuje do kraja godine, a možda i u spoznaji sebe.

 

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4