ŽENU DEVICA: SKROMNA, POŠTENA I MARLJIVA DUŠA,odgovorna i izuzetno precizna u svemu čega se dotakne

ŽENU DEVICA: SKROMNA, POŠTENA I MARLJIVA DUŠA,odgovorna i izuzetno precizna u svemu čega se dotakne

30 Maja, 2018 Off By nika

Žena rođena u znaku Device pripada zemljanom elementu zodijaka, planeta koja vlada istoimenim znakom je Merkur. U prirodnom horoskopu Devica zauzima šestu astrološku kuću koja se odnosi na pružanje usluga i zdravlje.

Žena rođena u znaku Device je jedna od najvrednijih žena u horoskopu.

 

Neumoran je radnik, uvek je odgovorna i izuzetno precizna u svemu čega se dotakne. Marljiva, čestita, povučena, mirna, odana, ne voli da spletkari i gleda samo kako da što bolje i tačnije izvrši svoje poslovne zadatke.

Što se tiče porodičnog života, ova žena je toliko pedantna da to ponekad prelazi granicu normalnog. Opsednuta je higijenom i čišćenjem kuće, a njeno kupatilo mora da blista. Svoju decu od malih nogu uči da žive u urednom  prostoru gde svaka stvar mora da bude ostavljena na mesto kojem pripada.

 

Majka u znaku Device voli da razgovorim rešava probleme svoje dece. Ona nikako ne podnosi konflikte, ali ako do njih dođe argumentima brani stavove za koje se zalaže. Nikada prva neće napasti nekoga, ali ako se ona nađe na meti drugih koji nemaju iskrene namere, i te kako je sposobna da se zaštiti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3