ŽENO, OPAMETI SE: Kada ostariš, ŽALIĆEŠ zato što..

ŽENO, OPAMETI SE: Kada ostariš, ŽALIĆEŠ zato što..

22 Oktobra, 2017 Off By nika

 

Si propustila prilike da putuješ, jer jednom kad ostariš imaćeš više članova porodice, obaveza i troškova i nećeš moći tako lako organizovati putovanje.

Nisi naučila neki novi jezik, jer što više odugovlačiš, to će ga biti teže naučiti.

…Si ostala u lošoj vezi, jer sad shvataš da si mogla i ranije prekinuti istu.Nisi nanosila više kreme za sunčanje, jer pegice od sunca, a u najgorem slučaju i rak kože nisu prijatna iskustva. A mogla si ih sprečiti.…si propustila priliku da upoznaš svog omiljenog pevača. Uvek verujući da će biti prilike, a evo sad vidiš da je to bila jedna jedina koju nisi iskoristila, jer si čekala.…si se plašila da uradiš neke stvari, uporno se držeći svoje zone komfora, iz koje si trebala davno izaći.Nisi vežbala na vreme, jer sad se stvarno teško naterati na fizičku aktivnost.…si dozvolila sebi da te polne uloge definišu. Mogla si biti sve što si htela, da si srušila barijere.

 

Nisi dala otkaz na onom užasnom poslu. Jasno je da si morala plaćati račune, ali da si bila hrabrija, mogla si raditi i kreativniji posao, usuditi se i biti hrabra da veruješ u ostvarenje svog sna.….se nisi više trudila u školi. Nevezano za ocene, biće ti žao što nisi slušala predavanja, bavila se izučavanjem zanimljivih materija, kada je bilo i vremena i mogućnosti.Nisi prihvatala sebe onakvu kakva jesi i što nisi bila svesna koliko si lepa.…si se plašila reći volim te. Znaćeš da suština nije bila svakako u tome da dobiješ odgovor na izjavu, već da verbalizuješ svoje emocije i daš do znanja osobi da je voliš. Možda nikada nije ni saznala za to.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3