ŽENE u ova TRI znaka su veoma EMOTIVNE, PONOSNE ,vole da DOMINIRAJU i ne DOZVOLJAVAJU da budu POBEDJENE!

ŽENE u ova TRI znaka su veoma EMOTIVNE, PONOSNE ,vole da DOMINIRAJU i ne DOZVOLJAVAJU da budu POBEDJENE!

26 Aprila, 2018 Off By nika

Žena – Rak

Vi ste veoma osećajna i emotivna osoba. Ali, da biste se odbranili od sveta na neki način, trudite se da sakrijete svoja osećanja. Da biste bili srećni, zatvarate se u “svoj” svet, ograđen visokim zidovima, koji će Vas čuvati od razočaranja, neprijateljstva i mržnje koju donosi život. Vaš skriveni svet je teško otkriti. U detinjstvu ste se osećali bezbednom u roditeljskom domu. Kasnije, pokušavate da stvorite “svoj” svet, u kome će vladati spokojstvo i sigurnost. Želite da se zaštitite od avantura, drama i naglih preokreta.

 

Niste ni suviše borbeni, ni suviše realni, ni suviše aktivni. Strah od nepoznatog i eventualnih razočarenja sputava Vas da idete napred da savladate prepreke. Zadovoljavate se onakvom kakva jeste, ne želite da se menjate. To bežanje od nepoznatog je potpuno razumljivo, jer se često sukobljavate sa neprijatnostima, brigama i neizvesnošću. Gledajući svet iz svog ugla, Vi u sve sumnjate. Vaša osećajnost brzo reaguje na svaku agresiju, provokaciju i neprijateljstvo.

 

U životu ste, pomalo, sanjalica, volite da razmišljate. Ako morate da se sukobite sa životnim tegobama, više volite da se povučete i zatvorite u svoj mali intimni svet, pun želja, maštanja, prijatnosti. Iako volite samoću, to ne znači da Vam nije potrebno društvo prijatelja koji će Vas okružiti. Dovoljan je i mali broj prijatelja, ali koji će biti iskreni. Možete svakog da shvatite. Tu Vam pomaže kako osećajnost, tako i intuicija. Brzo možete da proniknete u tuđe misli i osećanja. Međutim, imate jednu manu: na Vas se lako može uticati. Ako to ne mogu postići osobe koje Vam nisu suviše bliske, veoma lako uspevaju oni koje volite.

 

Ljubav Vam u životu mnogo znači. Ona je jedna od Vaših najvažnijih ciljeva. To u svakom slučaju nisu avanture, prolazni flertovi, slobodna ljubav. Ljubav je za Vas vezana sa pojmom o toplom gnezdu. Pošto Vam je potreban zatvoreni mali svet da bi Vas štitio od životnih neprijatnosti, tražićete ga u porodici, u toplom domu. Zato tražite čoveka koji će Vam pružiti sigurnost i nežnost.

 

Pored toga što ste veoma osećajna priroda, Vi ste i veoma romantični. Sanjate o romantičnoj ljubavi, o strasnim osećanjima dva srodna bića. Ljubav se u Vama budi kao plamen; mislite da će večno trajati i zato teško podnosite razočaranja. Ponekad se dečava da muškarcu dugo ne otkrivate svoja osećanja. Ako on nije uporan da sa njih skine veo, ostaćete neodlučni i pasivni.

 

Vašu žeđ za idealnom ljubavlju teško je zadovoljiti. Kao i u svemu, i u ljubavi postoji razlika između snova i stvarnosti. To Vas najviše plaši. Od čoveka koga volite tražite nežnost i ljubav koja Vam je toliko potrebna. Želite da on bude postojan, solidan. On mora čvrsto da stoji na nogama, jer Vama to često ne polazi za rukom. Potrebna Vam je sigurnost da biste bili zadovoljni……

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3