Žene i preljuba: Jedan znak je najverniji, a jednom je prevara u krvi!

Žene i preljuba: Jedan znak je najverniji, a jednom je prevara u krvi!

15 Januara, 2018 Off By nika

U astrološkim procenama nalaze se i one koje otkrivaju koliko su žene verne, odnosno sklone flertu i neverstu u zavisnosti od toga kom znaku pripadaju. Ovo su rezultati tih procena.

Ovan

i kada žele da budu verne, prilike im se same nameću. Partnerima obično treba neko vreme da prihvate njihov ritam i onda mogu da uživaju u zajedničkim trenucima, ali upravo tada se javljaju prilike za neverstvo. Prosto, žene Ovnovi zrače seksepilom i to znaju da koriste. Vrlo često se upuštaju u avanturu, ali retko ostavljaju partnera, ne smeta im ta dvostruka igra.

Bik

Dame rođene u znaku Bika su verne i onaj ko njih želi da zavede, mora da bude vrlo uporan i vrlo nežan, jer su one jako tvrdoglave. Međutim, ako je pored partner koji je tu uvek kada vam je potreban i ako vas obasipa poklonima i pažnjom, to će mu biti samo plus u vašim očima. Pomoći će i to ako može da vam pomogne u svakodnevnim poslovima, možda olakša rešavanje nekih problema uz pomoć svojih veza. Ako žene Bikovi nađu takvog partnera, švrljanje nije opcija.

Blizanci

Blizanci prosto ne mogu bez avantura. Kao predstavnik svog lepršavog vazdušnog znaka, imate najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača? Žene Blizanci sve to vide kao avanturu, pa čak iako su privrženi svom partneru, čak iako su u braku, neće ih previše gristi savest ako sebi dopuste malu nediskreciju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4