ŽENAMA U OVOM ZNAKU BUKVALNO SVE POLAZI ZA RUKOM!

ŽENAMA U OVOM ZNAKU BUKVALNO SVE POLAZI ZA RUKOM!

1 Maja, 2018 Off By nika

One su rođene da uživaju, a i da im sve ide od ruke. Od njih treba učiti, a to je pravo uživanje kada posmatrate žene rođene u znaku Bika.

Žene u znaku Bika su rođeni hedonisti, degustatori, osetljivi na sve slatke ukuse života. Od jednog Bika ćete najbolje naučiti kako da se opustite i kako da svaki deo tela nasladite blagodatima zemlje.

 

Zbog ovih osobina Bik je najbolji domaćin od svih znakova Zodijaka, jer ko će vas bolje ugostiti od onoga ko i sam ume da uživa. Bik će vas dočekati raširenih ruku, nahraniti, napojiti i vrlo rado će vam praviti društvo.

 

Kod njega u kući uvek ima kolača, domaćeg vina i raznih đakonija. Muškarac rođen u ovom znaku je prava dobričina, obično mirne naravi.

 

Veoma voli atmosferu doma i uživa u njemu. Pravi porodičan tip. Ume da bude tvrdoglav, a često i lenj, ali on uvek obezbedi svoju porodicu materijalno. Kad se zaljubi, otkriva ga širok osmeh koji ne skida s lica danima. U stanju je dugo da se udvara, dok ne osvoji ženu koja mu se dopada, a kada je osvoji, bude još srećniji jer on živi za ljubav.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2