ŽENA VAGA – Njen neodoljiv OSMEH i ŠARM nikad ne ZABORAVITE, vrlo PAŽLJIVA i ponekad bolno ISKRENA

ŽENA VAGA – Njen neodoljiv OSMEH i ŠARM nikad ne ZABORAVITE, vrlo PAŽLJIVA i ponekad bolno ISKRENA

6 Maja, 2020 Off By nika

Jedna od zabluda, kada je ovaj znak u pitanju – je njen neodoljiv osmeh i šarm. Nikad ne zaboravite da je ona apsolutno šarmantna i nasmejana sa svima, te da ako želite nešto više s njom, morate se svojski potruditi.

 

Dakle, to što vam se nasmejala, ne znači da će biti vaša…

 

Venera, boginja ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njen položaj u znaku, kućama i njeni aspekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav.

 

Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena Vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, Vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je obasuti papirnatim srcima i svežim cvećem.

 

Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Iako Vage deluju smireno i pribrano, one mogu da budu vrlo užurbane i romantične kada su opuštene. Žena Vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovde nema igara, jer to ne bi bilo fer! .

 

Da je kralj Solomon bio kraljica, svakako bi bio Vaga. Žena Vaga utelovljuje pravičnost, pravdu i ravnotežu. Izuzetno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Harizmatične su, zanosne i mogu vrlo lako da osvoje ljude oko sebe.

 

U ženi Vagi se otelotvoruje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamerne savete za svoje greške, ali samo ako umete logično da joj ih ukažete.

 

Žena Vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvek videti i drugu stranu. Njena racionalnost i hladna logika savršeno su spremni da sagledaju problem iz svih ugloova i da se uvek stave u poziciju drugih.

 

 

Zato drugima može delovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve uglove i mogu da se stave u svačiju poziciju. Malo se kojem drugom zodijačkom znaku ova sjajna osobina može pripisati.

 

Potreban im je partner koji će da im da savet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s Blizancima i Vodolijama…

 

Žena vaga uživa da bude u centru pažnje i očekuje da se prema njoj odnosite kao da je najvažnija osoba na svetu. Ukoliko želite da zavedete ovakvu ženu, prvo treba da budete dobar slušalac, a zatim i odlični u konverzaciji. Žena vaga obožava da priča o novim dešavanjima, ali najviše o sebi i svojim interesima. Ukoliko je ohrabrite u tom pogledu, bićete neodoljivi za nju.

 

Seks im je obično na drugom mestu, ali to nikako ne znači da nisu strastvene. Tokom svoje mladosti, poprlično su divlje i idu iz afere u aferu, ali kako postaju starije sve više žele da se skrase.

 

 

Žena vaga je pomalo lenja kada je ljubav u pitanju, tako da ih morate ohrabrivati i truditi se da im držite pažnju. Ako to uspete, podićiće vas na pijedestal i obožavati. Bićete joj dragoceni, skoro onoliko koliko je ona dragocena sama sebi!

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2