ŽENA U ZNAKU LAVA – KRALJICA koja uvek BLISTA i ZRAČI pozitivnom ENERGIJOM,veoma CENI ISKRENOST,ne podnosi LAŽOVE i MANIPULATORE, njen moto je: Ne diraj, ne diram te!

ŽENA U ZNAKU LAVA – KRALJICA koja uvek BLISTA i ZRAČI pozitivnom ENERGIJOM,veoma CENI ISKRENOST,ne podnosi LAŽOVE i MANIPULATORE, njen moto je: Ne diraj, ne diram te!

30 Maja, 2018 Off By nika

Diva. Njeno kraljevsko visočanstvo – Lavica. Žena sposobna za svaki posao i ličnost koja u svemu želi da se istakne i da se njen glas čuje, ali i da se njeni stavovi poštuju.

Na nju niko ne može da vrši bilo kakav uticaj pa vam je uzaludan trud ako pokušavate da je ubedite u nešto što ne želi da prihvati.

 

Žena Lav sija pozitivnom energijom i svoj život ne može da zamisli bez ljubavi, provoda, muzike, dece, unučića. Ona život smatra jednim velikim zabavištem i na svaku muku reaguje smireno i staloženo. Ne voli da dramatizuje. I kada joj je najteže ta peva . Kod nje muzika svira po ceo dan, a neke Lavice čak i noću spavaju sa muzikom.

 

Ako se pitate odakle im tolika pozitivna energija i snažna vibracija kojom i planine mogu da pomere, razlog je zbog toga što je Sunce vladar njihovog znaka. One ne mogu da zamisle život bez sunca, leta, lepog vremena, topline u svakom smislu reči.

 

Sportski su građene i veoma vode računa o vitalnosti svog tela. Mnoge žene u znaku Lava nose prenaglašenu mušku energiju kojom plaše ljude oko sebe pa im mnogi ne smeju da priđu niti da sa njima uđu u bilo kakav sukob. Odmerene, uvek na visokom nivou, našminkane  i lepo odevene – odaju utisak prave dame.

 

Ova žena voli da se pita za sve u porodici i čest je slučaj da bira partnera koji je takođe jaka ličnost sa kojom može da se takmiči u svemu. Nikako ne podnosi dosadu, uvek mora da nešto radi i da je okružena dragim ljudima. Gde god da se pojavi ona isijava magičnu energiju na koju niko sa strane ne ostaje ravnodušan. Privlači tuđe poglede i zaista voli da bude primećena – u centru pažnje.

 

Ona je rođena da blista i uživa u hedonizmu na svim niovima njenog života. Svu ljubav i energiju ulaže u decu jer su oni njeno najveće bogatstvo i njen uspeh. Mora da ima jaku podršku supruga ili dečka, u suprotnom ići će u potragu za neki ko će moći da isprati njen životni ritam i da ispunjava njena očekivanja.

 

 

Sebe smatra veoma uglednom ženom pa tim stavom i samouverenošću iritira ljude iz okoline. Voli da je uvek lepo obučena, da istakne nakit, ali i nokte, usne i oči. Nema šanse da je ne primetite ma gde god da se nađete. Leto je njen optimalni deo godine i obožava more, plaže i može da se sunča po ceo dan a da joj ne škodi.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2