ŽENA U OVOM ZNAKU JE šarmantna i iskrena, lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno

ŽENA U OVOM ZNAKU JE šarmantna i iskrena, lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno

4 Avgusta, 2018 Off By nika

Obožava da vodi duge razgovore i rasprave o svim temama, od politike i religije do ljubavi – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui. Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno.

Govorimo o ženi u znaku STRELCA!

Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora da ima fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari ako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost i površnost.

 

Strelac poseduje izrazito blagu, otvorenu i dečačku narav, vedar i vatren duh što uz moralne osobine čini predivnu ličnost punu entuzijazma, koja slepo vjeruje u svoju dobru sudbinu.

 

Otvorenost i iskrenost Strelca je isto tako legendarna kao i brbljivost i netaktičnost. Retko se može naići na grupu ljudi u kojoj se žena Strelac ne ističe svojom živahnošću. Iskrena i ozbiljna kao malo dete, ono što je na umu i na srcu, odmah je i na jeziku, što može da zbuni druge. Ali, iz neposredne otvorenosti nikada se ne krije zlonamernost.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3