Žena STRELAC: Ona se BORI za ono ŠTO ŽELI i DAJE sve ŠTO IMA , ali kada joj SLOMITE SRCE nateraće vas da SKUPO PLATITE svaku njenu SUZU!

Žena STRELAC: Ona se BORI za ono ŠTO ŽELI i DAJE sve ŠTO IMA , ali kada joj SLOMITE SRCE nateraće vas da SKUPO PLATITE svaku njenu SUZU!

4 Oktobra, 2019 Off By nika

Žena STRELAC:Ona se BORI za ono ŠTO ŽELI i DAJE sve ŠTO IMA , ali kada joj SLOMITE SRCE nateraće vas da SKUPO PLATITE svaku njenu SUZU!

 

Žena Strelac je dama koja zaista ume da voli nesebično i kada ona voli to nije obična ljubav, već je to od ljubavi jače. Međutim, ako joj slomite srce nateraće vas da platite preskupo ceh za svaku njenu suzu. Moramo reći da je žena Strelac neko ko zaista ume da čuva ono što ima i ume da se izbori u životu za ono što želi, i to uvek na lep način.

 

Ona se bori za ono što želi i daje sve što ima, ali nikada nikome neće naneti bol, niti će na tuđim suzama graditi svoju sreću. Za ovu ženu možemo reći da je u mnogim slučajevima jača i od većine muškaraca koji je okružuju. Ona je izuzetno hrabra, snažna i sposobna dama.

 

Ona je neko ko će uvek biti tu za vas, da vas podrži, nasmeje i da vam bude oslonac. U životu uvek ide na sve ili ništa i nikada se ne zadovoljava sitnicama. Ona vrlo dobro zna da je život samo jedan i zato uživa u njemu, kao niko na ovom svetu.

 

Ona nikada ne odustaje, osim u onim slučajevima kada shvati da se bori za nešto što nije vredno njene borbe i vremena. Što se tiče ljubavi, čak i na tom polju ona ide na sve ili ništa. Ona je veliki emotivac i jako teško ulazi u vezu, jer se plaši da bude povređena.

 

Zato joj treba puno vremena da se zaljubi, ali kada se to desi, ume da voli do ludila. Potreban joj je neko ko će joj dokazati, pre svega svojim delima, da može da mu veruje. I u životu joj je potreban muškarac koji će joj biti oslonac i podrška u svakom smislu. Ona je neko ko u srcu gaji samo iskrene emocije, kako prema svom partneru, tako i prema prijateljima.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2