Žena ŠKORPIJA: Ume da bude NAJBOLJI PRIJATELJ, ali je poznata i kao FATALNA ZAVODNICA. SREĆAN je onaj ko je IMA KRAJ SEBE!

Žena ŠKORPIJA: Ume da bude NAJBOLJI PRIJATELJ, ali je poznata i kao FATALNA ZAVODNICA. SREĆAN je onaj ko je IMA KRAJ SEBE!

24 Aprila, 2019 Off By nika

Žena Škorpija je sigurno najseksipilniji znak Zodijaka. Ona je puna strasti, vrlo je zavodljiva i poznata je po svom prodornom pogledu, koji može da “ubije”.

 

Puna je temperamenta i satkana je od strasti i mistike. Spada u vrlo jake žene. Poznata je kao veoma fatalna zavodnica. Ona dobro zna da muškarci vole da veruju kako zapravo oni zavode i osvajaju nju, ali svi se oni zavaravaju. Jer je ipak ona ta koja će da određuje pravila igre.

Sposobna je da na vrlo vešt način namami u mrežu muškarca koji joj se sviđa. I ko jednom tu uđe, teško iz te mreže izlazi. Njeno najsnažnije oružje je svakako njen prodorni pogled, kojim može da probije i najtvrđi oklop.
Što se tiče ljubavi nema znaka koji voli kao Škorpija. Kada voli – ona voli celim bićem i to isto očekuje od svog partnera. U ljubavi joj niko ne može parirati. Ona je ta koja vodi i koju je potrebno samo pratiti.

Škorpije su veoma strastvene i možete zaista uživati u intenzivnoj ljubav koju vam ove žene mogu pružiti.
Takođe mogu tu ljubav u jednom trenutku pretvoriti u pakao, a to je u situacijama kada osete laž i neiskrenost, pošto su vrlo osećajne i intuitivne…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3