ŽENA ŠKORPIJA – Ona vlada SOBOM, svojim ŽELJAMA,ima i jaku INTUICIJU,ne PLAŠI se ničega, NIJEDNA joj ne može STATI na CRTU!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona vlada SOBOM, svojim ŽELJAMA,ima i jaku INTUICIJU,ne PLAŠI se ničega, NIJEDNA joj ne može STATI na CRTU!

22 Aprila, 2019 Off By nika

Ona vlada sobom, svojim željama, a ima i jaku intuiciju: Žene u ovom horoskopskom znaku su prave heroine!

Ne plaše se ničega, a mogu da dobiju sve što požele. Snagom njihove moći i intuicije vladaju apsolutno svakom situacijom!

 

Žena Škorpija

Žena Škorpija je jedna snažna i dominantna dama. Ona jako dobro vlada sobom, svojim željama. Posao im je veoma značajan, kao i novac. U svakoj od njih skriven je po jedan mali hedonista koji zaista uživa da uživa u životu. One vole da troše novac.Njima prijaju poslovi vezani za finansije i bankarstvo.

 

Takođe, one biraju sve poslove koji mogu da donesu dobru zaradu, pa čak iako je za to potrebna dodatna obuka ili doškolovanje. Žena Škorpija je najseksipilniji i najmisteriozniji znak horoskopa. Ona je egzotična i privlačna, kao dubina okeana, i kao okean njeno raspoloženje može da bude mirno ili burno.

 

Ženu Škorpiju nikada ne treba shvatati olako. One su veoma oštroumne, direktne i fokusiraju se samo na suštinu stvari. Žena Škorpija vidi stvari crne ili bele bez nijansi sive između. Ona želi da razume sve i zna kako da postavi pravo pitanje kako bi dobila odgovor koji traži.

 

Škorpije vole kontrolu. One su neustrašive i tvrdoglave, pa čak i kada život postane težak, ona će dostojanstveno podneti sve udarce i nastaviti dalje. Samouverena, snalažljiva i jaka, žena Škorpija je odlučna da uspe. Da bi uspela, radiće naporno i biće spremna da žrtvuje sve kako bi postigla svoje ciljeve……

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3