Žena ŠKORPIJA: Ona je BOGINJA LJUBAVI satkana od STRASTI i MISTIKE. Ona je DAMA ZA POŽELETI, ali je pre svega IZUZETNO DOBAR ČOVEK!

Žena ŠKORPIJA: Ona je BOGINJA LJUBAVI satkana od STRASTI i MISTIKE. Ona je DAMA ZA POŽELETI, ali je pre svega IZUZETNO DOBAR ČOVEK!

5 Jula, 2020 Off By nika

Za nju se može reći da je ona zaista jedna nedokučiva žena Zodijaka. Ona je u stvari drugačija, nestvarna i originalna. Ona je najseksipilniji znak u Zodijaku, vrlo je zavodljiva i puna strasti.

 

Jednim svojim prodornim pogledom može razbiti sve vaše odbrambene mehanizme. Vrlo je temperamentna dama, sa elementima strasti i mistike.

 

Jednom rečju – ona je dama za poželeti! Žena Škorpija je takođe vrlo inteligentna i intuitivna, ali se kroz život često oslanja na svoje zavodničke sposobnosti. Ona je jednostavno kraljica ljubavi i lepote, ali pre svega – ona je jedan izuzetno dobar i plemenit čovek. Za nju se može reći da je ona prava misteriozna tajna Zodijaka.

 

Ona je sve ono što druge žene nisu, jer je potpuno drugačija i orginalna. Poznata je kao boginja ljubavi i često se to ističe kao njen prvi adut. Međutim, ova žena je dobar i plemenit čovek i ona svoju dobrotu stalno pokazuje i dokazuje. Ona može sve i ovoj dami niko ne može stati na put. Za nju ne postoji “ne mogu” i “neću”, ona ne zna za to, ona zna samo za “moram”.


Ona zaista život živi na najbolji mogući način, a pri tome se trudi da nikoga ne povredi. Jer ona ne bi bila ono što jeste, da ne vodi računa o svakom svom postupku i delu.
Ona je jedna prava dama za poželeti, koja se ponaša odvažno i hrabro. Mnogi ljudi je žele kraj sebe i ona je nedosanjani san za mnoge.

 

Zbog toga je ona zaista boginja ljubavi i strasti. Sposobna je da usreći svoju voljenu osobu i da vam tugu, čak i jednim pogledom, zameni za sreću. I pravi su srećnici svi oni koji su sa jednom ženom Škorpijom u vezi. Može se čak i reći da je to prava čast, jer ovu ženu kraj sebe imaju samo odabrani muškarci.

 

Ljubav sa njom je poput bajke i ona je zaista savršena kao partner u vezi. Međutim, mi moramo naglasiti da je ova žena najbolja pre svega kao čovek. Ona je čovek koji može biti za primer drugima i ona nikome ne želi zlo. Ona nije ljubomorna, niti zavidna i u njenom srcu zaista nema zla. 

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDECOJ STRANI…

Stranice: 1 2