ŽENA RIBA: Njeno tajno oružje i idealan muškarac po horoskopu!

ŽENA RIBA: Njeno tajno oružje i idealan muškarac po horoskopu!

28 Maja, 2018 Off By nika

Deluje nedostupno i rezervisano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama…

Nežna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertna, požrtvovana, saosećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu.

 

Misija brižne Robe na ovom svetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osetljiva na potrebe drugih. Ne dopušta da bilo ko iskorištava njenu dobrotu i večitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u suštini krije veliku strastvenost i osećajnost.

 

 

Znatiželjno posmatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima i u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjalica u zodijaku, i iz realnosti beži u svet sanjarenja u kojem može biti ko god poželi. Neki smatraju da tako beži od problema; drugi veruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

 

Ljubav
Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi pokorna. Najveća joj se sreća da udovoljava voljenoj osobi.

 

Deluje nedostupno i rezervisano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2