Žena RIBA: Ako želite nekoga da vas usreći i voli do kraja života, onda SVOJE SRCE POKLONITE NJOJ! Ona vas nikada neće razočarati, SA NJOM JE SREĆA ZAGARANTOVANA!

Žena RIBA: Ako želite nekoga da vas usreći i voli do kraja života, onda SVOJE SRCE POKLONITE NJOJ! Ona vas nikada neće razočarati, SA NJOM JE SREĆA ZAGARANTOVANA!

4 Jula, 2020 Off By nika

Ako neko može usrećiti svakog čoveka, onda je to svakako žena Riba. Ona je neko ko ume da pokloni svoje srce na dlanu i ona vam može život pretvoriti u bajku.

 

Ako želite nekoga ko će vas voleti do kraja života, onda svoje srce slobodno poklonite ovoj dami. Ona je neko ko vas nikada neće razočarati i sa njom je sreća zagarantovana.

 

Ona je mnogo puta u životu pogrešila, jer je svoje srce poklanjala na dlanu. Mnoge osobe su iskoristile njenu dobrotu, ali ona je puno toga naučila iz svojih grešaka.

 

Ona vrlo dobro zna kako je teško nositi se sa tugom i zato nikome ne želi tugu. Ona nikada nikoga neće povrediti, niti mu naneti tugu. Ona je veliki emotivac i ona ne može protiv svojih emocija.

 

Na njenom licu možete videti i osmeh i suze. Ona je neko ko zaista ne ume da sakrije svoje emocije i zato je ovu ženu lako voleti.

 

Ono što joj je u životu potrebno jeste neko na koga se može u potpunosti osloniti. Ali nažalost, žena Riba retko kada u životu sreće takvog muškarca.

 

I pored toga ona je neko ko ume da bude oslonac svima. Ona je ta na koju su uvek možete osloniti i koja ću uvek biti podrška svima.

Ona je spremna i sebe da zapostavi da bi se našla drugima u nevolji. Možda to i nije pohvalno, ali ova dama sebe uvek stavlja na poslednje mesto.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI… 

 

Stranice: 1 2