Žena RAK: U životu joj je potrebna PODRŠKA i neko da je PRATI. Potreban joj je JAK MUŠKARAC, zato što je ona NEŽNA ŽENA željna LJUBAVI

Žena RAK: U životu joj je potrebna PODRŠKA i neko da je PRATI. Potreban joj je JAK MUŠKARAC, zato što je ona NEŽNA ŽENA željna LJUBAVI

4 Oktobra, 2019 Off By nika

Žena Rak je neko ko je zaista stvoren da voli i da bude voljena. Nije ona toliko slaba, ali ipak u životu joj je najviše potreban oslonac i podrška. I najviše joj treba muškarac koji će biti jak, zato što je ona nežno biće željno ljubavi.

 

Ona je jednostavno žena koja je rođena da voli do ludila. Ona smatra da život nema nikakvog smisla ako nije voljena i ako ne voli. U životu joj je najbitnije da kraj sebe ima jakog muškarca kome može da veruje. Zato joj je jako bitno da u partneru ima pre svega prijatelja, u koga će imati potpuno povjerenje i sa kim će moći da priča o svemu.

 

Potreban joj je muškarac kome može da se proveri i da mu prizna kada joj je teško. Njoj treba neko kome može uvek i u svakoj situaciji da veruje, zato što je ona nežna, iskrena i slaba žena.

 

Nije ona previše slaba, ali ipak nije sposobna da ide kroz život sama. Ona je veoma jaka kad ima za šta da se bori i kada zna da iza sebe ima nekoga ko joj čuva leđa….

 

 

Kada u životu ima muškarca kao podršku i oslonac, onda je najjača žena na svetu. Ali kada je sama i kada zna da nema nikoga kraj sebe, onda ume da bude jako slaba. Inače, ova žena je neko kome sitnice puno znače.

 

Dovoljna je jedna sitnica da bude najsrećnija žena na svetu, ali isto tako zbog sitnice može da se rasplače. U životu nema puno veza i ne voli avanture, ona nije laka žena i nju jednostavno nije lako dobiti.Nikada se ne može zaljubiti na prvi pogled, jer joj fizički izgled nije puno bitan. Ono što ona traži jeste da neko ima dobru dušu i srce.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2