ŽENA RAK – JEDINSTVENO i NEPONOVLJIVO dobro biće, ODANA i PRIVRŽENA, dama za PRIMER!

ŽENA RAK – JEDINSTVENO i NEPONOVLJIVO dobro biće, ODANA i PRIVRŽENA, dama za PRIMER!

10 Novembra, 2017 Off By nika

Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života…

 

U pitanju su žene u znaku Raka…

Žena u znaku Raka je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primer. Ona će u vašem životu potpuno promeniti zakone fizike i okrenuće vaš život naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

 

Ona je tipična majka. Širi materinske uticaje najviše od svih u Zodijaku. Kad je u svom elermentu, ona je simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena, adaptibilna, zažtitnički raspoložena i zadovoljna svime što joj muž pruža. Njen dom je tamo gde njen muž to odluči. Ona zna i ume da služi i sebi i drugima. Voljena je i poštovana, a mnogi je idealizuju kao tipičnu MAJKU.

 

Sve ovo, naravno, zavisi od planetarne kombinacije svake žene rodjene pod ovim znakom. Mnoge žene Rakovi imaju mnogo od navedenih kvaliteta. Ona je prava majka, puna ljubavi za svoju porodicu, ali često je i promenljivog raspoloženja i ne zna kako da nadje meru u svojim osećajima bilo da su oni pozitivni, bilo da su negativni.

 

Ovoj ženi je vrlo lako da se uda.Ona traži zaštitu i uvek je nalazi. Ali, ako se radi o ženi koja nema jak karakter, ili dobru porodičnu pozadinu, onda će tražiti apsolutnu pomoć muža u svim oblastima života.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2