Žena OVAN mora biti prva i najbolja, LAVICA cesto ulazi u ZABRANJENE VEZE, ŠKORPIJA je FATALNO privlacna!

Žena OVAN mora biti prva i najbolja, LAVICA cesto ulazi u ZABRANJENE VEZE, ŠKORPIJA je FATALNO privlacna!

4 Juna, 2018 Off By nika

Venera u Ribama otkriva ženu egzotične lepote, u Škorpiji misterioznu i fatalno privlačnu, dok osobe kojima je ova planeta u Strelcu kasno ulaze u brak…

Ovan

Smeli ste, energični, nezavisni i imate veliku želju za životom, a vaš ritam ne može svako da prati. Dobrokontrolišete emocije kako ne bi bili povređeni. Pomalo ste neukrotivi i samovoljni. Volite da se takmičite i odmeravate snagu s muškarcima. Vatreni ste, impulsivni i puni entuzijazma.

Niste zavisni od muškarca i ne prihvatate tradicionalnu ulogu žene u porodici, niti se pokoravate muškarcu. Ne podnosite pasivne partnere jer brzo gubite interesovanje za njih.

 

Vi morate biti prva i najbolja. Povremeno imate izlive besa i umete da budete jako grubi. Vi ste „žena ratnica“, koja traži jakog muškarca, koji može da vas prati, piše astromaster.jimdo.com.

 

Bik

Vi ste jako lepa žena s oblinama, krupnh očiju, senzualnih usana i kovrdžave kose. Nosite lep nakit i kvalitetnu garderobu. Emotivni ste, zavodljivi, stabilni i postojani.

Vi ste odana, pouzdana osoba. Kad volite dajete se u potpunosti. Konzervativni ste, hedonista, pa uživate u hrani posebnoslatkišima.

 

Lepo kuvate, volite muziku i umetnost, a često i lepo pevate. Jako ste posesivni i ljubomorni. Materijlna sigurnost je ponekad važnija od emocionalne potrebe.

 

Blizanci

Vi ste mladolika, detinjasta, okretna, vitka, živahna i neuhvatljiva žena. Volite da flertujete i za vas je često ljubav igra na rečima i volite mlađe muškarce. U partneru tražite osobine brata.

Nestalni ste, šarmantni i bezbrižni. Ponekad se poigravate s osećanjima drugih i dosta ste nestalni. Duhoviti ste pa pričom osvajate. Često imate dve veze istovremeno. Nikako da se odlučite između dva, ponekad i tri muškarca. Možete da volite više njih istovremeno.

 

Zavodite svakom reči, slatkorečivi ste i ne predajete se u potpunosti, i osećanja vam se brzo menjaju. Dok se smeškate analizirate muškarca da uvidite njegove slabe tačke i uvek ćete ga dobro proceniti.

 

Rak

Za vas je ljubav sve i težite bezebednoj i pravoj ljubavi. Želite partnera za ceo život, koji će se brinuti o vama i deci i imate jak majčinski nagon. Jako ste osetljivi i lako vam je povrediti osećanja.

Kada osećate da niste voljeni imate potrebu da seosamite i padate u depresiju. Više volite romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra ste domaćica i dobro kuvate.

 

Ženstveni ste i jako volite svoju decu. Patrijarhalni ste i ne zanima vas puno karijera. Prema partneru se odnosite kao majka. Jako ste vezani za porodicu, decu i majku.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3