Žena Ovan je sklona ispadima ljubomore,Škorpija ozbiljno doživljava brak,Devica je vrlo osećajna supruga i majka

Žena Ovan je sklona ispadima ljubomore,Škorpija ozbiljno doživljava brak,Devica je vrlo osećajna supruga i majka

28 Oktobra, 2017 Off By nika

Žene Ovnovi su temperamentne

Pripadnica ovog znaka uvek će podržati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspešnog muškarca. Ona je puna energije i organizovana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njena nepredvidivost zadržava interesovanje partnera. Problem se javlja ako nije zadovoljena – emotivno i fizički. Tada postaje frustrirana i inadžija.

Žena Bik želi redovan seks

Pripadnica ovog znaka vrlo ozbiljno doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Njen se muž može ponositi takvom ženom. Probleme će mu napraviti ako se po njenim merilima ne ponaša racionalno, ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni saveti slušaju. Redovan seksualan život je važan, a ako ne dobija dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona neveri. Voli zajedničke projekte i timski rad.

Žene Blizanci žele puni paket

Pripadnice ovog znaka pre braka su buntovne i svojeglave, a s pravim partnerom sklone su da se prilagode i to ublaže. Ipak, i tada one zadržavaju svoju jedinstvenost – nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život, veze sa širom porodicom… Potreban joj je muškarac sa puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji joj samo liči na obavezu. Zahtevna je, ali sve što traži spremna je i da sama uzvrati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4