Žena LAV je prava lavica u svakom smislu te reči. Ona je hrabra DIREKTNA  i neustrašiva i za nju ne postoji reč NE MOGU i NEĆU!

Žena LAV je prava lavica u svakom smislu te reči. Ona je hrabra DIREKTNA i neustrašiva i za nju ne postoji reč NE MOGU i NEĆU!

24 Aprila, 2019 Off By nika

Žena Lav je prava lavica u svakom smislu te reči. Ona je hrabra i neustrašiva i za nju nema nikakvih iznenađenja. Ona sve ume što treba da ume, ali je spremna i da nauči, ali i da uči na svojim greškama.

 

Kao i svi, i ona je samo jedno biće od krvi i mesa koje ume da pogreši, ali nikada se ne vraća starim greškama. Ona je u životu veliki borac i poznata je po svojoj dobroti.

 

Možda na prvi pogled izgleda previše ponosno i strašno, ali onaj ko je bolje upozna shvatiće koliko ona zapravo ima jedno veliko srce, koje kuca za sve ljude na ovom svetu.

 

Jednostavno, kada ova dama voli – ona voli svim svojim srcem. Nikada u životu ne bi mogla namerno nekoga da povredi ili da mu nanese neku štetu. Ona je neko ko gleda svima da pomogne, a onda kada ne može da pomogne, sigurno vam neće ni odmoći.

 

Možda nekada u nekim situacijama bude prepotentna i previše filozofira. Retko kada menja svoje mišljenje, naročito u prisustvu ljudi koji pokušavaju da je promene.

 

U teškim situacijama uvek će pokazati koliko je svoja i koliko je jaka i hrabra.Ona bi se odrekla svega za ljubav i sreću onih koje voli i učiniće sve da oni budu srećni…..

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3