Budi žena koja će mu oteti srce do kraja života!

Budi žena koja će mu oteti srce do kraja života!

21 Avgusta, 2017 Off By nika

Nije uvek tako jednostavno shvatiti da si pronašao tu jedinstvenu osobu s kojom želiš da provedeš ceo svoj život. Pogotovo kad je reč o muškarcima. Oni teško izražavaju svoja osećanja, još manje o njima pričaju. Međutim, iako se uz njih veže stereotip da vole da menjaju žene, muškarci tačno znaju kada im je neka žena otela srce do kraja života.

 

Iako se muškarci menjaju tijekom godina, takođe prolaze kroz veze sa svim usponima i padovima i razvijaju se kao osobe. Tako da s vremenom počnu da cene i shvataju određene znakove da su pronašli ženu s kojom žele da budu do kraja života…

1. Ona podstiče njegove snove i trudi se da mu na bilo koji način pomogne da ih ostvari.

 

2. Ona voli njegove prijatelje i redovno pita za njih. A “muška druženja” nisu toliko važna jer se ona super uklapa u njegovo društvo.

 

3. Nije važno koliko su dugo zajedno, ona mu i dalje ponekad pošalje zločeste seksi poruke. Njemu je to znak da misli na njega.

 

4. On nju gleda kao ravnopravnog partnera u vezi i zajedno se trude da veza bude što bolja.

 

5. On joj može reći bilo šta. Ne postoji ništa za šta misli da treba da joj prećuti. Ništa.

 

6. On želi da se brine za nju. Oseća prirodnu potrebu da je voli i štiti čak i kada je svestan da ona jako dobro zna da se pobrine sama za sebe.

 

7. Nikad mu ne dojadi da bude blizu nje. Ona je uvek prva osoba koje se seti kada se nešto dogodi. Ako je pronašao smešan video ili vidio nešto preludo, ona je prva osoba kojoj će to poslati.

 

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2