ŽENA JARAC- AMBICIOZNA, STRPLJIVA, ODGOVORNA, ona ne čeka SUDBINU ,vec uzima stvari u SVOJE RUKE, ova ŽENA zna KOLIKO VREDI!

ŽENA JARAC- AMBICIOZNA, STRPLJIVA, ODGOVORNA, ona ne čeka SUDBINU ,vec uzima stvari u SVOJE RUKE, ova ŽENA zna KOLIKO VREDI!

18 Juna, 2020 Off By nika

Alfa žena, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – ona je sve to.

 

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.

 

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

 

Žena u znaku Jarca je neverovatno jaka žena.

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se, ako ste njen partner, zapitati jeste li je uopšte dostojni?

 

Ako zaključite da jeste partner za nju, budite sigurni da će vaša ljubav biti postojana i topla i kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neprimetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe krastače postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

 

Ona je to znala dok ste još bili žaba, a koliko se dama usudi da zavole žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas, kao partnera, je da pokažete karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas.

 

Kao majka je stroga, ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe. Žena Jarac može da prebrodi sve životne probleme, a kakav god problem je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna i odmah će krenuti da traži rešenje.

 

Može da se učini da je hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2