Žena BIK: Njena NAJLEPŠA VRLINA je u tome što NIKADA ne bi POŽELELA DRUGIMA ono što NE ŽELI SAMOJ SEBI!

Žena BIK: Njena NAJLEPŠA VRLINA je u tome što NIKADA ne bi POŽELELA DRUGIMA ono što NE ŽELI SAMOJ SEBI!

8 Oktobra, 2019 Off By nika

Žena Bik je dama koja poseduje mnoštvo lepih osobina i vrlina. Međutim, moramo reći da je njena najlepša vrlina u tome što nikada neće poželeti drugima ono što ne želi samoj sebi.

 

Mnogi misle da je ona tvrdoglava i da misli samo na sebe, ali to je daleko od istine.Ona jednostavno samo na svom licu nosi masku i izgleda kao hladna žena, ali je zapravo biće koje će umeti da vas voli kao niko na ovom svetu. Kada joj dokažete da u vama kuca srce koje je vredno pohvale, ona će vam pokazati svoje pravo lice.

 

Ona je ta koja ume svakoga da zagrli i da nasmeje i svakoga da razume. Ona na prvi pogled deluje hladno, ali je prava kraljica emocija.

 

Međutim, jako je pažljiva i uvek vodi računa o tome kome poklanja svoju nežnost i svoje poverenje. Ona je jako iskrena žena i uvek će biti tu za vas. Iskrenost je nešto što izuzetno ceni i nikad od nje ne odustaje, iako je imala puno problema u životu zbog toga….

 

Mnogi ljudi je ne vole baš zbog te surove iskrenosti, ali se ona neće menjati zbog njih. Jednostavno, ona nikada ne beži od istine i uvek će pre reći istinu nego neku slatku laž. Što se tiče ljubavi, ova žena nije sklona avanturama.

 

Ona nije sklona tome da menja muškarce i da ide iz veze u vezu.Kada pronađe onog pravog muškarca, koji će joj dokazati da je voli, nema toga što ova žena neće uraditi za njegovu ljubav. Ona ume da pokaže svoje najdublje emocije i svoja najdublja osećanja. Ume da pokaže kada je srećna, ali isto tako ume da pokaže i svoju tugu i ne stidi se toga.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2