Zdravstveni horoskop za jul 2018. godine: Koga će u julu pratiti pozitivna energija!

Zdravstveni horoskop za jul 2018. godine: Koga će u julu pratiti pozitivna energija!

3 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Sve do 23. jula 2018. godine mogli biste prolaziti kroz vrlo osetljive trenutke ili biti introvertni. Slušajte šta vam osećanja govore i izbegavajte razdraženost i depresivnost. Mars, vladar Ovna, i dalje je retrogradan. Pazite na koji način raspolažete svojom energijom. Merkur, vladar kuće zdravlje Ovna, 26. jula kreće retrogradno. Razmislite o načinu života i smanjite neprospavane noći. Budite u svemu umereni! Vreme je da krenete sa zdravijim životom.

Savet: Budite strpljiviji i nemojte izigravati žrtvu u ljubavnom životu! Nemojte preterati sa trošenjem novca na zabavu!

 

BIK

Vaše psihičko i fizičko stanje popraviće se u drugoj polovini jula 2018. godine. Ako imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća ili neugodnosti, u ovom periodu naći ćete prava rešenja. Tokom jula strahovi i depresija su vaši najveći neprijatelji, što može uticati na donošenje odluka. Pokušajte biti optimistični, jer će se uskoro stvari promeniti na bolje.

Savet: Ne žurite sa donošenjem važnih odluka u vašem ljubavnom životu! Od 26. jula retrogradan Merkur tera vas da razmislite o temeljima na kojima ste izgradili ljubavnu vezu!

 

BLIZANCI

Ne možemo reći da nećete biti dobro, ali nakon 10. jula 2018. godine napete situacije mogu vas psihički i fizički potpuno iscrpeti. Ako imate zdravstvenih poteškoća, nemojte ih zanemariti. Posetite lekara. Pripazite na putovanjima, može doći do nezgoda. Nakon 26. jula Merkur je retrogradan, pa može biti unutrašnjih nemira.

Savet: Novac je i dalje osetljiva tema. Budite odgovorni i realni i postići ćete puno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4