Zbog TEBE sam POSUMLJALA u svoju LEPOTU…JE….SE…Ja sam PREDIVNA. A TI SI BIO previše SLEP da to SHVATIŠ!

Zbog TEBE sam POSUMLJALA u svoju LEPOTU…JE….SE…Ja sam PREDIVNA. A TI SI BIO previše SLEP da to SHVATIŠ!

21 Septembra, 2017 Off By nika

Zbog tebe sam se osećala ružnom. Zbog tebe sam se osećala debelom. Naterao si me da se osećam kako uopšte ne zaslužujem tvoju ljubav. Ali moji osećaji više nisu pod tvojom kontrolom.Ovo je otvoreno pismo muškarcu zbog kojeg sam posumnjala u svoju lepotu. Ovo je pismo za sve žene koje su ga imale potrebu napisati, ali nisu znale kako.Pismo za sve žene koje su imale ovakvog muškarca u životu.

1. DRAGO MI JE DA SI OTIŠAO

Inače bi me ubilo to konstantno pokušavanje da ti udovoljim. Sada, kada više nisi deo mog života, mogu pronaći nekoga ko me neće naterati da sumnjam u svoju lepotu. Nekoga tko će mi reći da sam predivna, čak i kada mi je nos začepljen, a kosa zapetljana. Nekoga kome neće smetati ako dobijem koji kilogram, jer sam i dalje ona prekrasna duša iznutra, bez obzira šta pokazuje vaga.

2. ŠMINKA NIJE LAŽNO PREDSTAVLJANJE

Stavljanje pudera preko nekih bubuljica nije lažno predstavljanje. Prekrivanje podočnjaka ispod očiju jer sam uspela spavati samo tri sata nije lažno predstavljanje. Ljudsko telo nije prirodno ukrašeno, Ne bi te trebalo iznenaditi kada skinem sve sa lica i kada nestanu lepe boje. Ali, znaš šta je lažno predstavljanje? To da se pretvaraš da si dobar čovek, zaklinješ se da me voliš i da me nikad ne bi povredio, i onda napraviš upravo to.

3. MOJE SAMOPOUZDANJE VIŠE NE ZAVISI OD MUŠKARACA

Nekada sam se mučila brojanjem kalorija i oblačenjem veša koje si volio. Moja korpa je u prodavnici bila prepuna stvari zbog kojih si me trebao zavoleti. Ali sada, sada sam pametnija. Sada se oblačim za sebe. Ne trebam muškarca koji će me odmeriti da bi se osećala seksi. Jer ja već znam koliko vredim.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3