Zavirite u budućnost: horoskopski znak otkriva kako naša mladost utiče na starost

Zavirite u budućnost: horoskopski znak otkriva kako naša mladost utiče na starost

25 Jula, 2018 Off By nika

 

Ovan

Mlad Ovan svojim roditeljima ne da mira. Ovo su deca puna života i uvek u akciji. Spremni na sve vrste vratolomija neretko zarade i poneku povredu. Zanima ih sve, ali pre svega život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da se prema njima bude maksimalno otvoren. Mogu naglo srljati u brak ili ga večno izbegavati jer im ideja braka nije uvek sasvim jasna. Individualci po prirodi uvek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i niz uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

 

Pod stare dane mogu nastaviti da slede ovakav ritam, ali problemi nastaju ako im zdravstveno stanje i dob to više ne dopuštaju. Teško da mogu da vode miran život i ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili sličnih uzbuđenja – mogu postati pravi gnjavatori. Ako mogu, do poslednjeg trenutka svog života baviće se sportom, a vi ćete morati da ih sledite svidelo se to vama ili ne. Ako ne možete oni će krenuti u avanturu ili planinu sami, bez vas.

 

Bik

Deca Bikovi su mazna i komotna. Slaba su na slatkiše i sklona tome da idu linijom manjeg otpora. Znaju da se dodvore i da šarmom osvoje. Ako žive u dobrim materijalnim uslovima onda su i srećna. Ako žive u siromaštvu njihovo detinjstvo biće zapamćeno kao posebno mučan period. Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Posedstvo im je jednako važno kao i voljena osoba. Izbegavat će brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole da uživaju u životu i prizemljenim užitcima.

 

Ako su svoje bogatstvo povećali tokom života, starost će provoditi uživajući u njemu. Nisu spremni da dele po svaku cenu, odnosno ako bi to njih oštetilo. Ukoliko se zateknu u oskudici, mogu postati starci puni gorčine i nezadovoljstva.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4