ZAŠTO VARAJU: Blizanci mrze dosadu i rutinu u vezi, Bik vara kad nestane nežnosti, a Devica će vas izdati zbog JEDNE neverovatne stvari

ZAŠTO VARAJU: Blizanci mrze dosadu i rutinu u vezi, Bik vara kad nestane nežnosti, a Devica će vas izdati zbog JEDNE neverovatne stvari

16 Aprila, 2018 Off By nika

Varanje je jedan od najsebičnijih činova, ali nažalost, većina ljudi prevari bar jednom u životu. Iako ovu grešku mogu napraviti i žene, muškarci su prema svojoj prirodi skloniji varanju. Ništa gore nego kad saznate da vas je dečko ili muž prevario. Zapravo, postoje i razlozi zašto muškarac vara i oni često imaju veze sa horoskopskim znakom.

Saznajte šta vi možete učiniti kako biste sprečili svog partnera da vas ikada u životu prevari

Ovan

Ovnovi po svojoj prirodi vole jake žene, i oni zapravo žele da se pobunite zbog onog što želite i mislite da je ispravno. Ovo je često i razlog zbog koga će se zaljubiti u vas. Iznenađujuće, ali zapravo postoje momci koji ne vole kada su uvek u pravu i koji cene dobru raspravu s vremena na vreme. Samo se postarajte da on bude taj koji je pokreće ili će misliti da ste grubi ili nepristojni. Slobodno mu odgovorite ako vas izaziva ili će pronaći novo društvo za to.

Bik

Bikovi vole stabilnost i žele ženu na koju će uvek moći da računaju. Njima vlada Venera, planeta ljubavi i harmonije, što znači da žele devojku pored koje će se uvek osećati prijatno. Samo se potrudite da zadržite njegovo interesovanje, a u tome vam mogu pomoći čak i spremanje ukusne večere ili posebna odeća samo za njegove oči i nikad neće ni pogledati drugu ženu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Stranice: 1 2 3 4