Zašto ti se ne javlja i ne odgovara na tvoje PORUKE: Ovan je našao drugu, Rak skuplja hrabrost, a Škorpija..

Zašto ti se ne javlja i ne odgovara na tvoje PORUKE: Ovan je našao drugu, Rak skuplja hrabrost, a Škorpija..

20 Avgusta, 2017 Off By nika

Izašli ste na prvi sastanak i bilo vam je lepo. Oboje ste se odlično proveli i čini vam se da su se sve kockice sklopile. Pa, zašto se onda ne javlja? Da nije pogrešno zapisao broj ili izgubio mobilni? Horoskopski znak otkriva verovatni razlog zbog čega vam se nije javio.

 

Ovan

Budite sigurni u jedno, ako vas Ovan nije nazvao, to nije zbog toga što je izgubio broj, ili je zaboravio da ga zapiše, već isključivo zato što je pronašao nekoga ko mu je zanimljiviji. Muškarci ovog znaka su iskreni i direktni pa vas verovatno ni neće previše zavlačiti, stoga već tokom susreta možete da uočite znakove da li je ozbiljno zagrejan ili se druži s vama u nedostatku bolje prilike.

Obratite pažnju da li vas merka po celom telu, da li insistira da vas prati kući i da li moli za vaš broj. Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, Ovan je zainteresovan i nazvaće vas, ako ne iste večeri, onda sigurno najranije ujutru. Ako se dotad ne javi, ni neće.

Bik

S ovim znakom možete biti sigurni da vas, ako je već tražio vaš broj, želi nazvati, ali je previše spor i trom da bi to odmah uradio. Prvo će da čeka da prođu tri dana, onda će čekati još koji dan da ne bi ispao previše napadan, a kad konačno skupi hrabrosti da vas nazove, nakon mesec dana, vi ga se nećete ni sećati. Čak i kad je jako zagrejan, Biku je teško da preduzme prvi korak, stoga je nekad dobro da vi preuzmete inicijativu, ali oprezno, jer ako budete suviše napadni, uplašiće se i povući…..

 

Blizanci

Ako vam se Blizanac ne javi isti dan, ili najkasnije sutra, budite sigurni da se ni neće javiti. Ovaj zvrk i vetropir s lakoćom gubi pažnju, stoga su za njega ključni trenuci neposredno nakon poznanstva, jer će vrlo brzo upoznati novu osobu koja će ga zainteresovati. Nemojte da se ustručavate i preuzmite inicijativu pa vi njega prvi nazovite, jer je moguće i da je rastreseni Blizanac jednostavno zaboravio pod kojim vas je imenom memorisao, budući da ima hiljade kontakata u mobilnom, a i njemu će biti super da ste moderna žena otvorenih pogleda koja se ne boji da preuzme stvari u svoje ruke.

 

Rak

S ovim osetljivim znakom morate biti vrlo oprezni već prilikom prvog susreta, jer svaka reč koju mu uputite ima poseban značaj i težinu. Rak će uspeti da pronađe u svakoj vašoj izjavi skriveno značenje i razlog da vas ne pozove, ponajviše zbog straha da će biti odbijen i ponižen. Ako vas Rak ne pozove, nemojte misliti da je to zato što mu niste privlačni ili ste mu dosadili, ni slučajno. Treba mu mnogo vremena da uopšte zatraži nečiji broj, za njega je već i to veliki korak. Obično skuplja hrabrost barem pet dana, pa ako nekako uz nagovore prijatelja uspe da vas nazove, znači da ste na njega ostavili snažan utisak. U međuvremenu, vi ste izgubili i živce i volju, ali dajte mu šansu, jer jednom kad se opusti, Rak postaje pažljiv i nežan muškarac, kojeg bi svaka žena htela da ima pored sebe.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3