ZAŠTO LIČIMO NA PODZNAK? Podznak OPISUJE naš fizički IZGLED i UTISAK koji OSTAVLJAMO!

ZAŠTO LIČIMO NA PODZNAK? Podznak OPISUJE naš fizički IZGLED i UTISAK koji OSTAVLJAMO!

7 Septembra, 2017 Off By nika

Podznak opisuje naš fizički izgled i utisak koji ostavljamo na okolinu zbog čega nam se često dešava da pre pogodimo nečiji podznak nego znak. Dok je znak u kojem ste rođeni, u stvari, znak u kom se nalazilo Sunce u trenutku rođenja, podznak je znak koji se tada uzdizao na istočnom horizontu.

 

Ascendent je jedna od najvažnijih tačaka svakog horoskopa. On je, u stvari, osa prvog astrološkog polja koje simbolizuje našu ličnost, opisuje naš fizički izgled i utisak koji ostavljamo na okolinu.

PODZNAK KOD ŽENA

OVAN 

I pored vaše ženstvenosti, u vama se kriju mnoge muške crte. Aktivni ste i brzi i šta šta god da radite, činite to punom snagom i ulažete mnogo energije. Na putu ka svom cilju, rušite sve prepreke. Međutim, često vam se dešava da u svojoj brzopletosti i pogrešite. U ljubavi volite fer odnos a kada vam se neko dopadne, ne stidite se da mu to date do znanja. Muškarac koji prema vama pokaže puno poštovanja i ljubavi, može da vas ‘pripitomi’.

 

BIK

Iako ste vrlo ženstveni, u društvu muškaraca nikada se ne osećate kao pripadnica slabijeg pola. Sve radite polako, natenane, sistematski i retko grešite u procenama. Posedujete ogromne rezerve energije i ali je nikada ne trošite uzalud. Vaše rezerve vidljive su i na vašem bankovnom računu. Vaša odeća je vrlo elegantna i izrađena od najfinijih materijala, a vaša koža meka, glatka i vrlo osetljiva. U ljubavi ste tradicionalni i romantični, volite pametne, duhovite i emotivne muškarce sa snažnim rukama.

….nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4