Zanimaju se, ispituju, istražuju: Horoskopski znaci koje je nemoguće slagati!

Zanimaju se, ispituju, istražuju: Horoskopski znaci koje je nemoguće slagati!

9 Avgusta, 2018 Off By nika

Pitaju, zanimaju se, ispituju, istražuju, a nekad umeju da budu i naporni u tim svojim ispitivanjima. Ako niste sigurni u neke informacije, pitajte ove znake i sigurno ćete dobiti odgovor.

Sve i da ga ne znaju, saznaće ga u vrlo kratkom roku. Drugim rečima, njih je prosto nemoguće slagati niti sakriti bilo šta od njih.

 

Ovan

Impulsivni Ovnovi imaju crtu egocentričnosti i njihova radoznalost proističe iz toga. Kako je moguće da jedan Ovan nešto ne zna? Kopaće i rukama i nogama i na kraju će saznati sve što ga zanima. Ne pokušavajte nešto da sakrijete od njih, vrlo brzo će to saznati i neće dugo moći da vam oprosti što ste slagali ili ste prećutali. Ne moraju biti neke velike stvari u pitanju, Ovnovi tako reaguju i na sitnice.

 

Blizanci

Vesela i energična priroda osoba rođenih u ovom znaku neprestano ih vuče napred, u želji za saznavanjem novog, rešavanjem misterija, otkrivanjem rešenja… Blizanci su obično oni ljudi koji u sred razgovora o jednoj temi, izvuku gomilu (nepotrebnih) podataka o nečemu sasvim drugom. Kad ih nešto zainteresuje, proučavaće dok ne budu sigurni da znaju sve o tome. Hodajuća enciklopedija poznati su i kao veoma pronicljivi, umeju da procene kada neko laže.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3