ZAMKA ZA SVAKOG MUŠKARCA: Klasična fora da odabere tebe umesto nje!

ZAMKA ZA SVAKOG MUŠKARCA: Klasična fora da odabere tebe umesto nje!

28 Septembra, 2017 Off By nika

Kada je reč o ljubavi, muškarci su prilično prosta stvorenja. Verovatno si već i sama skontala koliko su predvidljivi. Sada ćemo ti pokazati kako da njihovu slabost preobraziš u svoju korist.

Jednu stvar uvek moraš imati na umu kada je reč o muškarcima i ljubavi: JEDNOSTAVNOST.

Žene često komplikuju stvari bez potrebe. Previše se trude. Previše razmišljaju i analiziraju. Muškarci iznad svega cene jednostavnost.

Imajući ovo na umu, počni da pripremaš zamku za željenog muškarca.

 

Zapitaj se kako se obično ponašaš kada primetiš da tvoj dečko gleda neku drugu ženu, ili gubi interesovanje za tobom. Verovatno pokušavaš da  privučeš njegovu pažnju i nabacuješ mu se više? Potpuno pogrešno! U slučajevima kada pažnja muškarca nije posvećena samo tebi, tvoja nametljivost samo može da pogorša situaciju i odgurne ga još dalje.
Za njih to predstavlja nepotrebnu komplikaciju i naturanje tuđe volje. Posmatraj muškarca kao dete koje odbija da jede. Jednostavno nije gladno. Neće ni da zine. Ako nastaviš da mu guraš kašičicu u usta počeće da vrišti. 
Pa šta da radiš?….
Učini da ponovo bude gladan…

Postavi mu ljubavni mamac i čekaj, a kada ogladni doći će sam po njega. STRPLJENJE će biti tvoj najveći prijatelj.

Muškarci vole da imaju osećaj kontrole, da misle da su oni ti koji donose odluke. Prirodni instinkt ih nagoni da budu lovci. Zavaraj ga da pomisli da on lovi tebe. Dokle god mu se ti budeš nametala i ti budeš lovila njega, nećeš mu biti interesantna.

 

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2