Za njih ste otvorena knjiga: Horoskopski znakovi sa najjačom intuicijom!

Za njih ste otvorena knjiga: Horoskopski znakovi sa najjačom intuicijom!

21 Aprila, 2018 Off By nika

 

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korišćenja naučno priznatih čula vida, sluha, mirisa, ukusa, dodira i čula za ravnotežu, toplinu, vibraciju, bol itd. Kad nam intuicija nešto poručuje, osećamo to kao prolaznu slutnju, misao koja nas progoni, gušenje grlu ili promenu u želucu.

 

Budući da se ona javlja nejasno i neredovno, često ne znamo šta da učinimo s njenim signalima ili je uopšte ne prepoznajemo. Neki horoskopski znakovi su u proseku obdareniji sposobnšću razumevanja poruka koje nam intuicija šalje, a na vrhu su znakovi vodenog elementa.

Ribe

Imate retku sposobnost čitanja tuđih osećanja i namera. Ne samo da znate šta drugi misle, nego možete završavati njihove rečenice pre njih. Ponekad želite da zatvorite kanal kojim primate informacije, jer one mogu biti ružne. U tim trenucima se bacite na vežbanje ili hobi da biste prebacili pažnju na nešto vedro.

 

Rak

Vi ste Mesečevo dete, što znači da vam je intuicija najaktivnija dok spavate. U tom stanju primate vrlo žive i jasne slike koje prikazuju tuđa raspoloženja, želje i strahove. Intuicija vam je jaka i dok ste budni, ali se tada aktivno borite protiv nje jer vas opterećuje i sputava u delovanju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2