MAGNETSKA privlacnost i FATALNA STRAST: Osobe u ovom znaku imaju NEVEROVATNU moc da ZAVEDU, a pri tome mogu da PREDVIDE sudbinu!

MAGNETSKA privlacnost i FATALNA STRAST: Osobe u ovom znaku imaju NEVEROVATNU moc da ZAVEDU, a pri tome mogu da PREDVIDE sudbinu!

19 Oktobra, 2017 Off By nika

Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov se lako i ohladi.

Ko ne voli kompromise, ko je nenametljiv, a ko stidljiv? Za koji horoskopski znak je idealno mesto zavođenja restoran, a ko udicu baca na stručnim seminarima? Pogledajte astrologiju zavođenja.

OVAN

Vrlo direktan u osvajanju. Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov se lako i ohladi. Izuzetno je otvoren, njegov moto je: sada ili nikad. Voli da pozira, a najviše od svega voli uzbuđenje i strast. Vrlo su iskreni, tako da vam neće trebati mnogo da primetite njegovu zainteresovanost. To ćete primetiti i po žaru u očima koji pripadnici ovog znaka poseduju. Njegova mana je što ne voli kompromise, vrlo je osetljiv, pa brzo reaguje. Ovan ne bira mesto gde će osvajati, bitno mu je samo da postoji uzbuđenje i izazov. Najviše se aktivira na otvorenom prostoru, u blizini sportskih terena, pa i u okolini vojnih objekata.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6