Za LjUBAV Ili Za IZBEGAVANJE: Koji znakovi su idealni za vezu, a od kojih treba bežati!

Za LjUBAV Ili Za IZBEGAVANJE: Koji znakovi su idealni za vezu, a od kojih treba bežati!

22 Juna, 2018 Off By nika

Iako na čelu nikome ne piše kakva je osoba, ipak možemo zaviriti u ovaj horoskop koji daje moguće uputstva o tome ko je osoba s kojom nameravamo započeti ljubavnu vezu. Saznajte, dakle, šta horoskop kaže o tome koga treba “loviti”, a od koga bežati.

Ovan

Oni koji pripadaju boljem delu osoba rođenih u znaku Ovna veoma su darežljivi, zasipaju vas poklonima, pozivima na večeru, a pre svega na božanstvene izlete, ponajviše zahvaljujući životnoj radosti i strasti koju poseduju. Sa takvima se osećate kao da ste na sedmom nebu, sve im možete poveriti, veoma vas poštuju i vrlo su iskreni. Povešće vas ka zlatnoj budućnosti snagom svoje volje i životnog optimizma. Ipak, trebalo bi biti veoma oprezni.
Iako su Ovnovi često jako sposobne i snalažljive osobe, neki od njih su nažalost pravi pravcati egzibicionisti i varalice. Moglo bi vam se desiti da satima slušate njihov monolog o tome koliko su muškaraca ili žena do sada zaveli, a onda ostavili, kako su oni svuda traženi i omiljeni gde god se pojave. Takođe, nije isključeno da vas stave u svoj sportski automobil ne bi li vam pokazali neke od svojih veština.

Postoje i teži i opasniji rizici, a to je da treba upozoriti da su neki Ovnovi skloni fizičkim obračunima. Nakon što završe svoju priču o hiljadama ljubavnih avantura, jasno pokazuju da se nisu baš najbolje snašli u životu, pa ni u krevetu. Ako u osobi koju ste upoznali prepoznate makar i jednu od ovih karakteristika, bežite glavom bez obzira!

 

Bik

Kako bi lepo bilo voleti Bika, ali onog Bika koji pripada boljoj polovini osoba rođenih u ovom znaku, a ne onom delu monstruoznih egoista. Radi se o osobama koje su jednostavne, praktične, sposobne da vam ponude sigurnu i konkretnu budućnost, sazdanu od zadovoljstava življenja u svojoj kući u kojoj ćete biti voljeni i poštovani od svih. Sve to biće začinjeno punom senzualnošću, maštom i pažnjom. Život bi vam mogao biti kao san koji ne smete ničim narušiti.

Ne dozvolite da vam se pojavi strah od ljubomore. Imajte poverenja u svog partnera jer će vas on voleti i biti vam veran. Možete ga mirno pustiti da se bavi svojim društvenim radovima, da putuje i da napreduje, ali iu tome ne valja preterivati. Kada se upoznate sa Bikom prvo proverite pripada li ovoj kategoriji ili možda onoj drugoj u kojoj su lenji, spori tipovi, vrlo povodljivi, ali bez zanimanja za svet koji ih okružuje, što bi jednog dana moglo da rezultira i pomanjkanjem zanimanja za vas! Dakle, ako ga ne uzbudi baš ništa od onoga što činite za njega, ako jede bez osećaja za meru, ne nadajte se mnogo boljoj budućnosti.

Takođe, valja obratiti pažnju i na seks: ako ima svoje fiks-ideje (na primer, strast prema pornografiji ili prema nekom delu ili delovima vaše odeće), tada pokušajte biti brži od vetra!

 

Blizanci

Lako je zaljubiti se u osobu rođenu u znaku Blizanaca, pogotovo ako pripada onoj šaljivoj vrsti, spremnoj da vas svojom duhovitošću u svakom trenutku nasmije do suza i oraspoloži na duže vreme. S takvom osobom vam svakako neće biti dosadno jer su one uvek obaveštene o svemu, nikada se ne ponavljaju i uvek su zabavne. Vole da uče, da putuju, ali pre svega da se viđaju se s prijateljima, ma čiji oni bili. U društvu su veoma prijatni i raspoloženi. Vrlo su simpatični, veliki zavodnici, zato što računaju na svoju inteligenciju. U tom smislu su neodoljivi, što vas treba plašiti jer oni zavode kao iz šale, ali ako su ozbiljno za nekoga vezani, neće se upuštati u neozbiljne izlete.

Među Blizancima se, ipak, nalaze i oni koji nisu toliko dopadljivi kao ovi prethodni. To su oni neslavni predstavnici ovog znaka o čijoj bi se inteligenciji moglo raspravljati i koji su više skloni krutosti i nepomirljivosti. Površni su, cinični i teški. Ako dakle uvidite da se vaš partner Blizanac više zanima za sebe samog nego za druge, ako svaki vaš projekat ne podržava već vas unapred osuđuje na propast, ne bi bilo loše da polako, ali sigurno, razmišljate o tihom odlasku.

Ako se povrh svega pokaže da vam je partner nenaklonjen iu drugim stvarima, te da je onako malo hladan u krevetu, najbolje bi bilo da ga sasvim ostavite jer se radi o nepopravljivom narcisoidnom tipu.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4