VRTLOG STRASTI, LEPOTE i MUDROSTI : Ženu u ovom znaku samo PRAVI MUŠKARAC može da ZADRŽI kraj sebe

VRTLOG STRASTI, LEPOTE i MUDROSTI : Ženu u ovom znaku samo PRAVI MUŠKARAC može da ZADRŽI kraj sebe

29 Avgusta, 2017 Off By nika

Svađalice, naporne i žele da budu uvek u centru pažnje, ali su živa vatra u krevetu. Naravno, Lavice.

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, razigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava!

 

Lako ćete u gomili primetiti Lavicu – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost se vidi na kilometar. Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu sa tim, Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj i lako uspeva.

 

Vrele je naravi i kada je potrebno, izvući će svoje kandže i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Lavice mnogo traže, ali zato mnogo i daju. Da biste je osvojili treba da znate da one moraju da budu u centru pažnje.

 

Želeće da budu centar vašeg sveta, obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam oni uzvratiti istom merom jer su velikodušni i romantični u ljubavi.

 

Takođe, Lavice neće pristati da budu zatvorene u kući, jer obožavaju da se zabavljaju. Sa njima je svaki izlazak za pamćenje. Zbog svog velikog ponosa i ega umeće lako da planu. Ukoliko ste nešto zgrešili i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih pridobijete.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3