Vreme je da upoznate 3 ZNAKA ZODIJAKA koji zaista NE MOGU da žive bez S*KSA! On im je najvažnija stvar u ljubavi… Ma, životu uopšte!

Vreme je da upoznate 3 ZNAKA ZODIJAKA koji zaista NE MOGU da žive bez S*KSA! On im je najvažnija stvar u ljubavi… Ma, životu uopšte!

18 Aprila, 2018 Off By nika

Ohoho… Vreme je da upoznamo znakove Zodijaka koji teško mogu da zamisle život bez s*ksa… i eksperimentisanja u istom. Uz njih će s*ks postati čist užitak i igra kojoj nema granica.

ŠKORPIJA

Kada su ljubav, strast i požuda u pitanju, Škorpije su prve na tapetu. Oni su magovi seksa, imaju pun džep tajnih veština i nikakvi fetiši im nisu strani, a lako učine i da partner uđe u taj svet. Vrsni su ljubavnici i uvek atraktivni i popularni – njihova harizma i aura su pravi magnet za suprotni pol, a u sebi imaju čuveni “faktor X” koji čini da svi igraju po njihovim pravilima. Ako naletite na Škorpiju, budite sigurni da ćete imati verovatno najbolji i najkreativniji seks u životu.

 

RAK

Rakovi jesu emotivni, ali su i veoma strastveni – pre svega jer misle da je seks put do bliskosti i intezivnog odnosa. Među čaršafima su otvoreni i ne stide se ničega, šta više često su oni ti koji predlažu inovacije i pomeranje granica. Još jedna zanimljiva stvar jeste što su Rakovi najpohotniji znakovi Zodijaka – seksa im jednostavno nikada nije dosta. Zato, spremite se za duge, duge i vrele noći sa njima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2