Vreme je da to priznate sebi: 10 znakova da ste se skroz ohladile od njega

Vreme je da to priznate sebi: 10 znakova da ste se skroz ohladile od njega

23 Aprila, 2018 Off By nika

Jedna od najtežih stvari je priznati sami sebi da više niste zaljubljeni u svog partnera. Međutim, ako se to može dogoditi Bred Pitu i Andželini Džoli, moguće je da se dogodi i vama!

1. Često gledate druge muškarce

Da li se sećate početka veze kada niko nije mogao da okupira vašu pažnju osim vašeg dragog? Sigurno vam je, s vremena na vreme, pogled zastao na nekom atraktivnom muškarcu. Zato, kada ljubav nestaje, ovakve situacije postaju sve češće…

2. Seks s partnerom nije vam na listi prioriteta

Ako ste u braku s muškarcem već duži niz godina, normalno je seks postane sve ređi, ali potpuni nedostatak jasno vam govori da između vas nešto ne štima. Takođe, ako imate veću želju za čitanjem knjige od maženja s partnerom, možda je vreme da razmislite o raskidu…

3. Neprijatno vam je u blizini drugih parova

Oni izgledaju tako srećno! Kada vas vaš trenutni partner prestane zanimati, druženje s drugim parovima biće vam depresivno, a kroz glavu će vam prolaziti sećanja na one dane kada ste i vi bili tako zaljubljeni.

4. Njegove navike postale su vam iritantne

Nekada vas je osvajao upravo ovim sitnicama koje vas sada izluđuju! Iako se nadate da će se on jednom promeniti, znate da to nije rešenje.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3