Vreme je da padnu sve maske: Ko je najveća tračara horoskopa?

Vreme je da padnu sve maske: Ko je najveća tračara horoskopa?

11 Decembra, 2017 Off By nika

Lav

Ovaj znak, definitivno ne da na sebe. Da bi se eksponirao, iskoristiće i sopstvenu intimu, ali i one koji su mu bliski. Neretko ide do granica skandala, a onda surovo brani svoje stavove ubeđujući okolinu kako je ono sociološki ne prihvatljivo ipak OK. Slava ne bira cenu i sredstva.

 

Devica

Ako odlučite da se poverite Devici, računajte na beskrajne kritike i analize sa njene strane. Dali će razgovor ostati među vama u ovom slučaju je diskutabilno. Ako nije načisto, konsultovaće se sa nekim čije mišljenje ceni. Pripadnici ovog znaka su pravi informatori, pa stoga iz svoje baze može izvući i neku o vama baš kad se ne budete nadali, a njoj bude išlo u prilog.

 

Vaga

Nonšalantno kroz život i sa stavom “sve je to za ljude”, neće smatrati pogrdnim ako iskoristi vašu tajnu zabave radi. Ona nema zle namere i njoj će to biti samo deo životne igre. Vaga svemu daje umetničku notu, pa će i u problematičnim situacijam imati istu precepciju.

 

Škorpija

Ako se poverite Škorpiji, računajte da ste uradili pravu stvar. Mana je jedino u tome što vas neće potapšati po ramenu, već će celoj situaciji dati još crnju notu. Ipak, budite sigurni da je vaša tajna ušuškana na pravom mestu. Čak i da je izneverite, ona neće vaše intime koristiti protiv vas, naći će ona već neko prikladnije oružje.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3