Vreme je da padnu sve maske: Ko je najveća tračara horoskopa?

Vreme je da padnu sve maske: Ko je najveća tračara horoskopa?

11 Decembra, 2017 Off By nika

Od najvećih brbljivaca do mudrih ćutljivaca… Kojim prijateljima se treba poveravati? 

Ovan

Oštar na jeziku i vrlo direktan. Ovan je u stanju da “saspe” u lice sve što misli, ne obazirući pri tom na posledice. Sa druge strane, on očekuje jednaku “paljbu” od strane drugih. Pripadnik ovog znaka ne toleriše laž i laskanje, pa nije svestan da svojim stavom može povrediti druge.

 

Bik

Bikovi su skloni da drugima nalaze mane, pa da o tome raspredaju priče uz koju čašicu. On ipak nije zlonameran jer prima kritike i sugestije drugih podjednako. Svakako da će se on slepo držati svojih uverenja, ali pozitivna strana je da će Bik, u koliko mu se poverite, čuvati vašu tajnu do groba.

 

Blizanci

Ovde se bolje “ujedite za jezik” pre nego počnete da pričate. Oprez kada su Blizanci u pitanju, jer njima se nije pametno poveravati. Oni jednostavno ne umeju da čuvaju tajne, čak ni sopstvene. Stalna potreba za senzacijom, njima ne dozvoljava da dobre priče ne podele sa drugima.

 

Rak

U konstantnim promenama raspoloženja, ako odlučite da se poverite Raku, morate birati momenat. U suprotnom možete naići na zid nerazumevanja i vaše intime mogu biti iznete na javnoj diskusiji. Koliko god saosećao sa vama, Rak će imati potrebu da vaš problem podeli sa svojim prijateljima i porodicom.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3