VODOLIJA – NAJMUDRIJA žena zodijaka, ona UVEK GOVORI ono ŠTO MISLI, i govori ISTINU!

VODOLIJA – NAJMUDRIJA žena zodijaka, ona UVEK GOVORI ono ŠTO MISLI, i govori ISTINU!

10 Novembra, 2017 Off By nika

Ona stalno traži mudrost. Ona uvek govori ono što misli, i govori istinu.Ona je vrlo objektivna i ne dopušta da se u njene emocije upliću.

Ona je Vodolija!

Ova „deca budućnosti“ plane svojom originalnošću i sposobnošću da uvek odu korak dalje od drugih. Rodjeni idealisti, spremni da sve žrtvuju za ideju vodilju, iako vrlo tolerantni, ne pristaju da ih drugi vode. Vodolija je nezavisna žena, a svaki pokušaj da je zadržite ili ograničite provokacija je za beg.Sami biraju svoje puteve, dopuštajući svima slobodu izbora. Sloboda i nezavisnost veoma su važne ovim ljudima.

 

Vezuju se samo svojom voljom, nemoguće ih je vezivati formom i spoljašnjim, opšteprihvaćenim zakonima, jer su po pravilu iznad njih. Terati ih da žive kao sav „normalan“ svet, iluzorno je. Trebale bi biti slobodne. Nezavisnost nije samo njena želja, već i njena dobrobit i sreća.Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što joj je važno jeste da niko ne pokušava da ograniči njenu slobodu, kako bi mogla živeti bez ikakvih obaveza. Jednostavno, dopustite joj da bude slobodna.

 

Njena hladna spoljašnjost skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. Ona voli kada su ljudi sretni i veseli i uvek pokušava učiniti sve da se drugi osećaju dobro.

 

Vodolija želi učiniti nešto korisno u životu. Ovo su anonimni izvršitelji plemenitih dela. Nenadano pružaju pomoć kada to niko od njih ne očekuje, da bi se ubrzo potpuno povukli, ne dozvoljavajući izlive zahvalnosti. Vodolija ne podnosi rutinske poslove. Originalna i neopterećena opšteprihvaćena šema, beži od monotonije na životnim nivoima. Idealno se snalazi u poslovima koji podrazumevaju maštu i kreativnost .Ne treba je ograničavati rokovima, pritiskati, kritikovati, zato što nesputana postiže najbolje rezultate..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3