VODOLIJA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

VODOLIJA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka 6. maja pravi sekstil sa Neptunom. Unećete više maštovitosti i romantičnih trenutaka u vašu emotivnu vezu. Voljenu osobu ćete obasipati nežnostima što će vam biti uzvraćeno sa oduševljenjem. Kako ćete biti previše zauzeti poslovnim obavezama, zapostavićete porodicu i partnera što će izazvati nesuglasice.
U drugoj dekadi maja Sunce pravi trigon sa Plutonom i donosi vam nova uzbuđenja i pojačane strasti u odnosima sa partnerom, što će se pozitivno odraziti na oboje. Imaćete mogućnosti za više zabave, zajedničkih izlazaka i vaš zajednički život će biti dinamičan i ispunjen obostranim zadovoljstvom. Imaćete više inicijative i učinićete partnera radosnim.

Ako ste slobodni:

Skupićete dovoljno hrabrosti da priđete osobi koja vas privlači i da zadobijete njenu pažnju i interesovanje. Počećete da izlazite i kratko vreme ćete biti na pragu da uđete u emotivnu vezu. Sredinom meseca će Mars praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do naglog preokreta i vaše odluke da odustanete od veze oko koje ste se trudili. Pojaviće se neko nov ko će vas svojim pristupom ostaviti bez daha. Dok shvatite šta vam se dešava, bićete potpuno osvojeni i u novoj vezi.
Nešto starije Vodolije će imati dovoljno vremena da osmisle način kako da privuku pažnju nekome sa kim žele da pokušaju nešto više od površnog poznanstva. Osoba koja vas zanima voli inteligentne i maštovite ljude. Potrudite se.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3