VODOLIJA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

VODOLIJA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Drage Vodolije,
Obratite pažnju na sve što vam nije dovoljno jasno i izbegavajte upuštanje u poslove u kojima nemate dovoljno znanja i iskustva. Moglo bi se dogoditi da budete žrtva nečijih spletki ili da neko pokuša da vas uvuče u nepoštene poslovne poteze. To bi moglo da vas košta položaja ali vam može naneti i novčanu štetu. Merkur će 7. maja praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju tajni. Ako učestvujete u pregovorima iza zatvorenih vrata, nećete uspeti da postignete dogovor i vaši planovi neće moći da budu ostvareni.

 

Bićete primorani da potražite pomoć jedne osobe na visokom položaju. Samo tako ćete moći da načinite korak napred u realizaciji važnih ciljeva. 12. maja će Merkur praviti kvadrat sa Marsom što vam može doneti nesuglasice sa nadređenim osobama. Bićete brzopleti u komunikaciji i donošenju odluka. Osećaćete se napeto, pa biste mogli lako da budete uvučeni u verbalni sukob i prepoirku, a to bi se nepovoljno odrazilo na vaš položaj i autoritet. Potrebno je da se prilagodite aktuelnim okolnostima, što vam neće biti lako da učinite.

Mars će 16. maja praviti kvadrat sa Uranom, što će bam doneti neočekivane promene planova. Možete ishitreno odlučiti da date otkaz na sadašnjem poslu i da potražite novi zbog neslaganja sa nadređenima. Nakon 18. maja će doći do poboljšanja i uspećete da napravite pomak u ostvarivanju planiranih zadataka. 25. maja će Sunce praviti trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će poboljšati i učevrstti vaš ugled i autoritet i doneti vam uspeh u oblastima menadžmenta, zabave, prosvete i u kreativnim delatnostima.

 

Na polju novca će vam prva polovina maja biti promenljiva ali ćete u drugoj polovini meseca, zahvaljujućui trigonu Jupitera sa Neptunom, ostvariti dobitke veće od očekivanih.
NezaposleneVodolije će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija. Pojedine Vodolije će uspeti da nađu sezonski posao koji će im doneti značajne dobitke.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3