VODOLIJA – ISKRENI, NEUKROTIVI, NEZAVISNI, teško ih je OGRANIČITI i ZADRŽATI, može biti NAJBOLJI PRIJATELJ do KRAJA ŽIVOTA!

VODOLIJA – ISKRENI, NEUKROTIVI, NEZAVISNI, teško ih je OGRANIČITI i ZADRŽATI, može biti NAJBOLJI PRIJATELJ do KRAJA ŽIVOTA!

8 Avgusta, 2018 Off By nika

U današnje vreme je teško pronaći pravog prijatelja koji je uvek tu, ali ako naiđete na osobu ovog horoskopskog znaka – znajte da ste našli osobu koja vam može biti najbolji prijatelj do kraja života!

 

Njegove intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i otkrivanjem čine ga najmudrijim horoskopskim znakom. Iskren je, neukrotiv i pomalo ekscentričan.

Vodolija je najpoznatija po svojoj nezavisnosti, te ju je teško ograničiti ili zadržati. Svaki pokušaj završiće se begom, jer za nju je nazavisnost prirodna potreba i jedino tako se oseća srećno.

 

Kao znak kome je glavna odlika prijateljstvo, Vodolija vlada na ovom planu. Ona zna da na ljude ne treba gledati kao na članove porodice, kolege i rođake, nego kao na jedinstvene osobe sa kojima mogu biti prijatelji. Vodolije lako mogu da stave emocije na stranu i urade ono što je najbolje za njihovog prijatelja, ali moraju da paze dok to rade.

Baš kao što žele da budu okruženi vernim prijateljima, pripadnici ovog znaka se u potpunosti posvećuju bliskim ljudima….

 

Spremni su sve da učine za njih, te očekujte da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa.Važno je napomenuti da one apsolutno ništa ne očekuju zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih, da pokažete iskrenost i razumevanje.

 

Vodolije su poznate po svojim izraženim komunikativnim sposobnostima, ljudi obožavaju da budu u njihovom društvu, a sa njima možete razgovarati o svim temama – od politike, do istorije i kosmosa.Ovaj znak traži mudrost i znanje, otvorenih je shvatanja i veoma objektivan. Spreman je uvek da kaže istinu, bez obzira na to šta će ona da izazove.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2