VODOLIJA – godišnji horoskop za 2018 : 2018. je vaša godina! Finansijska situacija će biti odlična, a možete da očekujete i ozvaničenje veze i proširenje porodice!

VODOLIJA – godišnji horoskop za 2018 : 2018. je vaša godina! Finansijska situacija će biti odlična, a možete da očekujete i ozvaničenje veze i proširenje porodice!

30 Decembra, 2017 Off By nika

Skladnost, živahnost i sklonost ka lepoti i umetnosti… Vodoliju vrlo često drugi ljudi ne shvataju. Ona nije misteriozna, kao na primer Škorpija, ali deluje ćudljivo. Jedino ko može da razume promenljivu i ćudljivu Vodoliju je druga Vodolija. Promenljivo ponašanje Vodolije potiče od njenog elementa – vazduha. Naglašen intelekt, izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka.

UOPŠTENO

Godina 2018. poziva Vodolije na uravnotežen pristup tokom čitavog perioda. Planete su povoljne za vas kada je u pitanju da u 2018. steknete ime i slavu na duži period. Vreme je povoljno da stvorite dobre odnose sa onima oko vas. Ljubavni odnosi, naročito sa novim partnerom, moraju biti sa oprezom. Ova godina će doneti situacije u kojima ćete bolje razumeti svoje emocionalno Ja. Budite pažljivi prema osećanjima i emocijama drugih ove godine. Biće značajnih promena u životu Vodolija u 2018. godini. Vi ćete biti veoma ambiciozni i pokazaćete veliku količinu energije i volje. Međutim, treba da znate da sreća i bogatstvo nisu na vašoj strani u ovoj godini i jedino će vas naporan rad čekati u ovoj godini. Iako na početku stvari izgledaju kao da su bez ikakvog reda, ipak, sve će tokom godine leći na svoje mesto. Samo se suočite sa preprekama licem u lice. I primetićete da se vaše finansije mogu povećati iz različitih izvora, ali onda se nemojte previše opustiti i prepustiti uživanju i trošenju. Uštedite za teže dane.

 

Takođe, lični i profesionalni put pred vama može biti malo grbav. Ali, tada imajte u vidu da će veze i odnosi koji dolaze na vaš put pomoći da dođete do željenog odredišta. Držite svojeemocije pod kontrolom. Ipak, veliki rast karijere predviđen je za drugu polovinu godine.Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i savetuje vam se da budete malo oprezni u finansijskom smislu. Izbegavajte razne zadovoljstva i štedite. Saturn je takođe retrogradan između aprila i septembra. I ovo upućuje da Vodolije budu prilično oprezne. Budite pažljivi oko pitanja vezanih za vašu vezu. Vodolijama se savetuje da potraže pomoć starijih kada su u nevolji da bi zaustavili probleme i održali sve u stabilnom stanju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5