VIKEND HOROSKOP: Vreme je za provod i ludu zabavu, jednom znaku će u život doći FATALNA LJUBAV!

VIKEND HOROSKOP: Vreme je za provod i ludu zabavu, jednom znaku će u život doći FATALNA LJUBAV!

6 Oktobra, 2017 Off By nika

Ne dozvolite da vam loše vreme pokvari raspoloženje. Petak je, a od sutra počinje i vikend. Dakle, vreme je za odmor, provod i zabavu! Osmeh na lice!

OVAN

Na vama je da donesete “završnu reč” ili konačnu odluku, koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Promene bi već mogle da počnu od ponedeljka, stoga se opustite ovog vikenda kako biste se pripremili za nove radne pobede. U susretu sa voljenom osobom, prvi utisak može lako da vas zavara i navede na pogrešnu reakciju.

 

BIK

Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu ili negativno raspoloženje u vaše okruženje. Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno preć utkuje. Jasno vam je da se do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način. Iskoristite slobodno vreme i jedno drugom posvetite više pažnje, razgovarajte.

 

BLIZANCI

Pokušavate da pronađete neko efikasno i zaobilazno rešenje. Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način moze da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu ili uz osobu koja vam je iskreno naklonjena. Vikend je idealan za ljubav.

 

RAK

Obratite pažnju na različite informacije koje ukazuju na neko praktično i korisno rešenje. Na poslu vas, od ponedeljka, očekuju uspešni rezultati. Nema potrebe da ograničavate svoju maštu, za vikend iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete vrlo zanosno u nameri da se dopadnete.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3